mandag den 30. august 2010

Neglelak, neglelak.. Neglelak!


Billedet med Chanel neglelakken på, er fra http://www.glimmerglam.dk/
Billedet af Wet 'N Wild neglelakken er fra http://www.ellos.com/.

Jeg er blevet helt vild med sort neglelak nu. Før gad jeg slet ikke neglelak, men så fik jeg fat i en sort neglelak fra mærket Wet 'N Wild (Den hedder helt præcist "Wet 'N Wild Wíld Shine, og farven hedder Black Crème), som jeg har været rigtig glad for. Den er super nem at lægge på neglene, og så er den bare super pæn også. Den holder dog ikke alt for længe, en dags tid, og så begynder den at skalle, men det gør ikke så meget, da den kun koster 29. Den sorte Wet 'N Wild neglelak der er et billede af, kan købes HER.

Hvad er din yndlings neglelak? Del den med os!



fredag den 27. august 2010

Seje t-shirts fra www.emp-online.dk


Jeg syntes at disse tre t-shirts fra http://www.emp-online.dk/ er rigtig fede. Kan specielt godt lide giraf t-shirten, og "I won't bite" t-shirten ;) De er da seje ;) De koster 259,95 kr. pr. stk.

Giraf t-shirten kan købes HER.
"I won't bite" t-shirten kan købes HER.
Gorilla/abe t-shirten kan købes HER.

Hvilken af disse tre t-shirts kan du bedst lide? Kunne du finde på at købe en af dem?

Blomstret sag fra H&M



Det er nok ikke lige verdens bedste billede, det ved jeg, men jeg syntes næsten lige at I skulle se den eneste kjole jeg ejer, udover den kjole jeg har skrevet om HER og HER.

Jeg tror at der kommer lidt flere kjoler ind i mit skab på et tidspunkt, men nu må vi se. Jeg er nok lidt mere til bukser og seje t-shirts og toppe. Dem har jeg efterhånden ret mange af, men dem må i se en anden gang ;)

onsdag den 25. august 2010

Så kom min kjole!

Så kom den sorte Vila kjole jeg bestilte (Tryk HER og læs) fra http://www.smartgirl.dk/!

Jeg skal prøve på om jeg ikke kan få taget et ordentligt billede af den på, da det ikke gik så godt da jeg prøvede idag. Vinklen blev lidt underlig og sådan, se selv:

Baggrunden er også ret rodet. Underlig vinkel + rodet baggrund = ikke godt billede. Derfor skal jeg nok få taget et bedre et når jeg kan ;)

tirsdag den 24. august 2010

Udsalg på www.ellos.dk

Lige nu er der udsalg på http://www.ellos.dk/, og det kan klart anbefales at kigge forbi. De har rigtig mange fede ting som er sat meget ned.

Jeg syntes specielt at jakken på billedet er rigtig fed, og også skoen. Hælen på skoen er bare lidt høj, den er 10 cm, men derfor er skoen da fin alligevel ;) Kjolen er også rigtig flot, syntes jeg, og det brune bælte der er med på billedet, passer bare rigtig godt til kjolen.

Har du fundet nogle fede ting inde på http://www.ellos.dk/, som du har planer om at købe (eller måske allerede har købt)? Så del det med os andre ;)

mandag den 23. august 2010

Besøg en blog - Fierce og fattig på SU


Kia fra bloggen http://www.fierceogfattig.blogspot.com/, der sidder med en udgave af Urban hvor hun er med.

Jeg har besluttet mig for at skrive lidt om nogle forskellige blogs jeg kan anbefale, og jeg vil starte med at anbefale jer bloggen "Fierce og fattig på SU" (http://www.fierceogfattig.blogspot.com/). Bloggeren der ejer bloggen, er den 24-årige Kia.

Bloggen er en modeblog hvor alle kan være med. Det skal forstås på den måde, at alt der bliver vist ikke er megadyre designerting, men fede ting til billigere (og mere budgetvenlige/pengepungsvenlige) priser.

Fierce og fattig på SU er den første blog jeg sådan rigtig har fulgt med i. Det er ikke så længe siden jeg startede med at læse den, det var omkring fredag d. 20 august 2010. Jeg blev hurtigt fanget af bloggen, og henover weekenden nåede jeg til bunds i alle de mange indlæg Kia har skrevet gennem tiderne (i den weekend brugte jeg vidst liiiidt for lang tid foran computeren. Ups). Hun har skrevet mindst et blogindlæg hver dag siden hun startede med at blogge, og mange af dagene er der også skrevet mere end et indlæg! I skrivende stund er der blevet skrevet 1357 indlæg, og alle de indlæg er blevet skrevet på under 2 år. Det første blogindlæg er skrevet i september 2008.

Jeg kan klart anbefale http://www.fierceogfattig.blogspot.com/, da det er en virkelig fed blog hvor man kan se mange fine ting til priser man rent faktisk har råd til at betale.


Tag og kig forbi Kia's blog, og bliv ved med at kigge forbi den ;) Du bliver højst sandsynlig afhængig ;) Det gjorde jeg i hvert fald ;) Den er virkelig et besøg værd!

God stil i film og serier #1


Sarah Jessica Parker

Jeg syntes virkelig at Sarah Jessica Parker ser super godt ud i den meget enkle, hvide kjole. Selvom kjolen er enkel, ser den slet ikke kedelig ud. Det sørger den seje halskæde og den lille fine clutch for, for slet ikke at tale om de seje solbriller.
Jeg har altid godt kunne tænke mig et par solbriller med store glas, men de klæder mig bare ikke. Det ser alt for underligt ud. Ih altså, hvor jeg misunder dem der kan bære store solbriller.

Jeg har besluttet mig for en gang imellem at smide et billede ind på bloggen fra en film eller en serie, så man kan bruge billedet som inspiration. En gang imellem vil der nok også komme et billede af en kjole, et par bukser, en trøje eller noget andet, der ligner det personen på billedet har på. Glæd dig!


Har du spottet et lækkert outfit i en film eller en tv-serie? Så skriv om det i kommentarfeltet!

søndag den 22. august 2010

149,75 kr...


...er det jeg gav for denne fine Vila kjole, inde på http://www.smartgirl.dk/. Normalpris: 199,75 kr.
Jeg er rigtig glad for mit køb, og glæder mig til kjolen ankommer til min adresse. Weee! Den bliver min "little black dress", som jo er den lille, enkle, sorte kjole der kan redde enhver tøjkrise. Little black dress forkortes LBD, just so you know ;)

Hvad syntes i om kjolen? Har i andre eksempler på smukke "little black dresses"? Så kom da med dem!

Outfit fra www.asos.com

Jeg har lige kigget lidt på http://www.asos.com/, og fandt disse fede ting, jeg tror vil se rigtig godt ud sammen. Skoene er måske lidt dyre, men jeg syntes at de var vildt flotte. Man kan altid finde et billigere alternativ, hvis man vil.

Samlet pris for disse fire ting er £186 (1691,87 DKK), så hvis du har 1700 kr. til et lækkert outfit som er godt til fester, så kan du købe disse fire ting. Det ville jeg gøre ;)

Hvis du skulle vælge en af disse ting, og du helt selv kunne vælge (uden at skulle tænke på hvad din pengepung syntes), hvilken ting ville du så vælge?

Jeg aner virkelig ikke hvilken af tingene jeg ville vælge. De er så fine allesammen. Den smukke kjole, den seje læderjakke, de smukke sko eller det enkle Vivienne Westwood armbånd.. Det er svært ;)

Efterårsoutfit fra Topshop!

Jeg var lige inde på http://www.topshop.com/ og kigge lidt, og så fandt jeg disse fem ting som jeg virkelig godt kunne tænke mig. Jeg tror at de enkle bukser, den seje tee, den varme cardigan og de søde sko plus tørklædet vil se super godt ud sammen. Enkelt, - og så alligevel ikke. Hvem der bare ejede disse fem ting.

På den sorte tee står der "Can you see I love you?". Det er svært at se på billedet.
Prisen for alle fem ting samlet: £155 (1409,89 DKK)

Hvad siger du? Kunne du tænke dig at eje en eller flere af disse ting? Eller måske alle fem?