torsdag den 30. september 2010

Mad...


Disse billeder er fra det franske Elle. Fotografen er Terry Richardson, modellen er Crystal Renn.

Lige lidt 80'er-agtige inspirationsbilleder ;)

Billederne er lånt fra http://www.trineswardrobe.dk/ :)

tirsdag den 28. september 2010

I want...



Første gang jeg så denne strik fra H&M til 200 kr, tænkte jeg bare "ej.. Den er da overhovedet ikke noget for mig", men nu har jeg efterhånden kigget på den et par gange og.. Jeg er faktisk begyndt og tænke på, at den da kunne være god og have i mit klædeskab.

Jeg kan godt lide at den er så enkel, men alligevel ikke vildt kedelig. Jeg tror den ville være god bare med et par jeans, eller måske med en lang halskæde eller et tørklæde.

Suk.. Nu vil jeg altså snart gerne se den strik her i MIT klædeskab! ;)

mandag den 27. september 2010

Æv æv ÆV.

Fandt lige ud af min mor har glemt at hun har lavet en aftale med en af sine veninder på onsdag, og det betyder ingen tur til genbrugsbutik i Odense. Æv æv ÆV! Nu bliver det først på næste onsdag, altså onsdag den 6. oktober.

Nåh, så må man bare vente. Det kan jeg vel også godt. Desuden bliver genbrugsbutík-i-Odense turen jo så først i oktober, og så slipper jeg for dårlig samvittighed over at jeg har brugt for mange penge i den måned jeg tager på shoppetur i ;)

søndag den 26. september 2010

If I had a lot of money...


...ville jeg købe disse ting.

Kender I det med at man virkelig har lyst til at købe noget, selvom man allerede har brugt en hel del penge indenfor den seneste måned? Det gør jeg. Jeg har virkelig lyst til at shoppe, men jeg har altså brugt en hel del penge i denne måned, så hvis jeg skal købe noget, så skal det ikke være for dyrt.

Min lillesøster skal spille skolekomedie i oktober, og hun skal ud og finde et kostume med min mor her på onsdag. Måske skulle jeg tage med? De skal ind i genbrugsbutikken der vidst hedder "Genbrugsbutik Odense", som ligger på adressen Roersvej A 33, 5000 Odense. Der skulle da være god chance for at finde noget lækkert tøj til billige penge. Hmmm.. Jeg tror jeg tager med, men jeg har lige lovet mig selv at jeg ikke vil bruge alt for mange penge. Det har jeg altså ikke råd til, når jeg allerede har købt en del i denne måned. Jeg skulle jo nødig købe mig alt for fattig ;)

Min lørdag.

Igår (lørdag d. 25 september 2010) skulle jeg til fødselsdag hos en ven af familien, som bor i Sønderjylland. Vi besluttede os for at køre over grænsen og handle lidt i Tyskland, nu når vi alligevel var så tæt på. Her er lidt billeder fra min dag.

Udsigt fra Lillebæltsbroen. 

Ved grænsen.

Der er masser af slik i Tysklands grænsebutikker ;) 

Så fik vi købt ind. Nu er der slik og sodavand til hele familien + slik og sodavand som vores to naboer (der bor lige over for os) havde spurgt om vi ikke ville købe med til dem.

Mine bedsteforældre havde deres hund med hen til ham vi skulle holde fødselsdag ved.

 Et kedsomhedsbillede.

Solnedgang i Sønderjylland.

Det var så min lørdag ;) Den indeholdt ikke specielt meget mode, men der kommer måske et tøj/mode indlæg senere :)

fredag den 24. september 2010

Galakse/stjernehimmel tee.

                 

Jeg er virkelig begyndt kraftigt at overveje denne tee fra Monki. Da jeg så den første gang, var mine tanker omkring den bare: "Den er da fed, men jeg mangler ikke rigtig en tee ligenu." Nu har jeg så gået og tænkt lidt på den, og nu mangler jeg den altså. Eller okay, mangler er måske ikke det rigtige ord, eftersom tees, trøjer og toppe nok er det der er mest af i mit skab, men alligevel. Den er jo virkelig fed, så hvorfor ikke?

Til hverdag kunne man style den med et par stramme jeans og en cardigan. Hvis man nu havde en rigtig "jeg-skal-være-hjemme-hele-dagen-og-skal-ikke-udenfor-en-dør" søndag, så kunne man jo også bare tage et par sorte leggins inden under. Så havde man et behageligt hygge outfit, uden den helt store bling bling ;)

Iiih altså. 160 kr. Det kan jeg altså godt bruge. Jeg overvejer kraftigt...

torsdag den 23. september 2010

S/H ting.. Here I come!

Jeg har indset at der er noget jeg virkelig mangler i mit skab. Sorte og hvide toppe. De er meget gode at have når man f.eks. vil have en farverig cardigan eller lignende på. Så er det nemlig dejlig nemt at tage en sort eller en hvid top indenunder, for det passer jo til det hele ;)

Tror status pt. er at jeg har en enkelt hvid top, og en enkelt sort. En ekstra af hver ville nok ikke gøre den store skade ;)

onsdag den 22. september 2010

Jennifer Aniston...


Er jeg den eneste der syntes at Jennifer Aniston generelt bare er smuk, og især på dette billede?

Undskylder mit/mine manglede moderelaterede indlæg idag ;) Overvejede lidt at lave et "dagens" indlæg, men det blev ikke til noget. Mit outfit var ret så kedeligt: cowboybukser, grøn top (uden mønster eller noget, bare grøn) og så en sort cardigan udover ;) Ikke det mest inspirerende ;)

Nåh. Bare for lige at få lidt "moderelateret" med ind på bloggen idag, kan jeg skrive at jeg syntes at i skal besøge Gina Tricots webshop http://www.ginatricot.com/. Der er rigtig mange fine ting derinde, syntes jeg :)

tirsdag den 21. september 2010

SJP kjole.


Kan du huske at jeg skrev et indlæg omkring den kjole Sarah Jessica Parker har på, på ovenstående billede? Det indlæg jeg lige har nævnt, hedder "God stil i film og serier #1" og kan læses HER.

Jeg havde tænkt mig at finde en kjole der lignede den på billedet, men kunne ikke finde nogen. Det har jeg gjort nu! Kjolen er fra http://www.asos.com/, og det er den kjole her:


Kjolen koster ligenu £20, og det svarer til cirka 178 danske kr. Normalprisen for kjolen er £36 (cirka 320 danske kr.) Du kan købe kjolen HER.

Jeg tror kjolen vil være rigtig flot stylet med et bredt sort bælte i taljen, eller måske bare stylet som på det øverste billede, men en lille fin clutch og en stor halskæde.

Jeg overvejer selv at købe kjolen. Den er jo på tilbud, og så er den bare så fin.. Hmm.. ;)

søndag den 19. september 2010

5 nye neglelakker.


Jaaa! Nu har jeg købt 5 nye neglelakker, alle fra mærket "Wet 'n' wild". Jeg har før haft en Wet 'n' wild neglelak (den sorte, altså nummer 5 fra venstre), og et enkelt lag af den kunne holde 2-3 dage. Det er måske ikke så lang tid, men neglelakkerne koster altså også kun 30 kr, og så kan man altså ikke forvente at de holder i flere uger ;)

Fra venstre af hedder lakkerne:
1. Deep Rouge 2. Shimmery Cognac 3. Platinum 4. Clear 5. Black Crème
Neglelak nr. 4 (overlakken) ser lidt gullig ud, men når man tager den på er den helt gennemsigtig.

Jeg elsker neglelakker, og er vildt glad for de fem jeg har købt, og vist jer her. Nu har jeg bare et lille problem. Hvilken neglelak skal jeg tage på nu? ;) Iiih altså. Det er svært at bestemme sig ;)

lørdag den 18. september 2010

Nyt layout! Igen...


Ja, som nævnt i mit tidligere indlæg (læs det HER), havde jeg planlagt et nyt layout. Det er så det der er kommet nu, og nu lover jeg at jeg nok skal lade være med at lave store ændringer i layoutet i den nærmeste fremtid. Måske kommer der en ordentlig header på et tidspunkt, men ikke lige nu. Jeg håber du kan lide ændringen :) Forandring fryder ;)

Hvad syntes du om det nye layout?

Strik fra Gina Tricot.


Jeg har købt denne strik fra Gina Tricot. Den kostede 160 kr, hvilket jo er ret billigt.
Billedet er ikke særlig godt, jeg skal nok få lagt et pænere billede ind på et tidspunkt, hvor jeg har den på.

PS. Har planlagt et nyt layout. Kommer meget snart.

fredag den 17. september 2010

Vinterjakken, vinterstøvlerne osv..



Nu er der som lovet kommet nogle billeder ind af de ting jeg købte igår.

Vinterjakken er fra Only, og kostede 400 kr. Vinterstøvlerne er af mærket Vagabond, og de kostede 1000 kr, hvilket er mange penge, syntes jeg, men min mor var så sød og betale halvdelen af dem, så jeg skulle altså kun give 500 kr. Jeg regner med at støvlerne også kan bruges til næste år. Leopardcardiganen er fra H&M Divided, og kostede 200 kr.

Leopard-vanterne/handskerne er også fra H&M, og kostede vidst nok 60 kr. Det farvede tørklæde er fra Nielsen's, og det kostede 200 kr. Det syntes jeg er mange penge for et tørklæde, men alligevel.. Det var så dejlig blødt og så er det jo også rigtig farverigt, hvilket er meget godt når dagene bliver helt grå ;)

Det sidste tørklæde (altså det sandfarvede/beige tørklæde) er et jeg fik gratis i Vero Moda. Man kunne få et gratis tørklæde, hvis man købte sin vinterjakke der mellem den 16. og 25. september. De tørklæder man kunne vælge var dog ikke de mest fantastiske i verden (der var to hvide, to sorte og to beige tørklæder), men det er da meget dejligt at få et gratis tørklæde :)

Jeg ved godt at mine arme måske har en lidt underlig stilling på billedet med jakken ;) Billedet af cardiganen blev heller ikke for godt, farven på den højre del af cardiganen blev meget blå. Den farve der ligner cardiganens farve i virkeligheden mest, er farven på den venstre del af cardiganen på billedet.

torsdag den 16. september 2010

Vinterjakke + støvler + mere købt.


Nu har jeg fået købt en vinterjakke og et par vinterstøvler. Så kan kulden bare komme an! Udover det fik jeg også købt et par handsker, to tørklæder og en lækker is fra Coldstone. Mmmm..
Der kommer billeder af det hele imorgen, eller i hvert fald inden weekenden er slut. Håber jeg. Jeg lover at billederne kommer indenfor den nærmeste fremtid ;)

Da jeg jo endnu ikke har fået taget billeder af de ting jeg har købt, syntes jeg lige at jeg ville smide et billede ind af vores "gård"/"gårdsplads" eller hvad man nu kalder det, som den så ud i midten af december 2009. Der kom en hel del sne. Bygningen til højre er vores udhus. Selve huset ligger en anelse til venstre (altså udenfor billedet. Huset kunne ikke nå at komme med) ;)

SNE! BARE KOM AN! ..eller.. Måske kommer sneen ikke liiiige nu, men jeg er klar til det når den gør ;)

onsdag den 15. september 2010

Smuk skjorte fra Gina Tricot.


Er denne skjorte fra Gina Tricot ikke bare fin? Du kan købe den inde på http://www.ginatricot.com/ til kun 159 DKK. Jeg overvejer kraftigt at købe den..

mandag den 13. september 2010

Lady Gaga i... Kød-kjole?!!?!

Kilde: MSN

Vi ved nok allesammen godt at Lady GaGa har tendens til at finde på de underligste outfits. Det beviste hun en gang for alle da hun skulle hente en af sine priser til MTV Video Music Awards 2010, der søndag blev uddelt i Nokia Theatre i Los Angeles.

Hun havde en kjole, et par sko og en hat på der var lavet af.. - ja, du har nok gættet det, - kød. Tænk at rende rundt i kød.

Til slut kan jeg så lige hurtigt tilføje at hun vandt 8 priser ud af de 13 hun var nomineret til.

Mærkelig mode..

Billede fra Shopaholic Sisters.

Skulle lige tjekke om der var kommet nogle nye indlæg på modebloggen Shopaholic Sisters som jeg læser fast, og faldt så over et indlæg omkring disse ting fra Victor&Rolf's efterårskollektion (indlægget kan læses her.)

Det er ligefrem fordi jeg bare tænker "jeg SKAL bare have den" til nogen af de tre ting der er på billedet, men de to nederdele er da okay, i hvert fald i forhold til cardiganen. Hold da op hvor er den dog ikke lige det kønneste jeg har set. De store tingester der er på den (jeg ville nok kalde dem bylder, myggestik eller vabler) er godt nok ikke særlig pæne. Jeg kunne aldrig finde på at gå i sådan en cardigan, uanset hvilken kendt person der fandt på at sådan en cardigan bare var det fedeste. Den er bare nemlig IKKE fed.

Hvad syntes du om tøjet?

fredag den 10. september 2010

Vinterjakken skal findes..








Her på torsdag (den 16. september), skal jeg til Odense for at kigge på en vinterjakke. Nu bliver det jo efterhånden ret koldt, og jeg skal ikke nyde noget af at fryse.. Brrr.. ;)

Jeg ved egentlig ikke rigtig hvad jeg går efter af jakker, men de tre her er da meget pæne. Den øverste (skindjakken) er fra http://www.ellos.dk/, hvilket de to andre jakker også er, og koster 999 kr, hvilket nok er lidt for meget for mig. Udover at man kan få den i sort, kan man også få den i farven cognac.

Jakke nr. 2 (den i midten), koster 399 kr, og kan fås i blå, grå og sort. Jeg kan personligt bedst lide den i blå, så får man lidt farve i den mørke vintertid ;) Jeg syntes at prisen er ret god. 400 kr for en jakke er vel ikke helt galt.

Jakke nr. 3 (den nederste, altså sømandsjakken) fås i farverne sort, grå og marine. Den koster 599 kr, hvilket vel er en okay pris.

Har du fundet din vinterjakke til i år?

torsdag den 9. september 2010

Biotur med veninde imorgen!


Imorgen skal jeg i biografen med en af mine veninder, og se "Vampires Sucks". Genialt koncept. Let's make fun of Twilight! - Yearh, I'm on ;) Man kan vist ikke kalde mig Twilight fan.. ;) Efter filmen tager vi hen til min veninde, og der skal jeg sove, så det eneste blogindlæg i får imorgen er et planlagt indlæg, der handler om.. Ja, det får I jo at se ;)

Ha' det godt indtil lørdag, hvor vi ses igen!

onsdag den 8. september 2010

Bianco har åbnet en webshop.

Forresten kan det anbefales at kigge forbi Bianco's webshop på http://www.bianco.dk/. Der er virkelig mange fede sko (og accessories).


Nåh, vi ses! Skal lige finde noget tøj frem som jeg kan have på imorgen, inden jeg skal se Desperate Housewives. Det kommer jo her på TV2 klokken 20:35, og det skal jeg bare se ;)

tirsdag den 7. september 2010

Dagens outfit.


Bukser: D-XEL Trøje: Amisu (fra New Yorker) Cardigan: Vila Sko: Købt i Clarks (også set i Paw Sko)

Nu vil jeg også begyndte at lave et "dagens outfit" indlæg en gang imellem, som så mange andre bloggere gør, så I kan se noget at det tøj der er i mit skab.
- Forresten; grunden til at mit hoved ikke er med på billedet, er bare at jeg virkelig ser dum ud på billeder (især det øverste billede). Måske kommer der nogle billeder af mig en anden dag, med hoved ;)

Outfittet i dag er måske ikke lige det mest inspirende eller farverige outfit, men jeg var ikke så opfindsom i morges, og så havde jeg simpelthen bare heller ikke tid til at finde på et eller andet fedt. Kom vidst lidt for sent op ;) Burde måske begynde og finde mit tøj frem om aftenen.. Hmm. Det må jeg overveje.

På det øverste billede kan man ikke rigtig se min cardigan, og min lillesøster på 11 år gad ikke at lege fotograf mere, så jeg måtte tage et billede i spejlet på vores ene badeværelse. Det er godt nok ikke lige det bedste billede, men man kan i det mindste se min cardigan sådan nogenlunde ordentligt. Pletterne på nederste billede er noget der er på spejlet.

Jeg kan ikke rigtig huske hvad jeg har givet for de ting jeg har på, på billederne, men trøjen fra New Yorker har vidst kostet omkring 149,- eller noget. Cardiganen har i hvert fald ikke kostet mere end 200 kr, det er er jeg ret så sikker på. Skoene kostede 80 kr i Clarks, men jeg har også et par (de samme), bare købt i Paw Sko, da jeg gerne ville have et par mere, og de havde ikke flere i Clarks. I Paw Sko måtte jeg give 130-150 kr for dem, er ikke helt sikker på prisen.

søndag den 5. september 2010

God stil i film og serier #2


Isla Fisher som Rebecca Bloomwood i "Confessions of a Shopaholic".

Jeg elsker bare den kappe der er på billedet. Den er da super fed, og så sidder den jo vildt godt på Isla. Jeg gad godt se kappen i en anden farve. Måske rød/sort eller i nogle brune og sandfarvede nuancer?

By the way, så er "Confessions of a Shopaholic" en film der virkelig er værd at se. Den er super god.

Hvad syntes du om kappen, og outfittet generelt?

fredag den 3. september 2010

Nyt layout!



Som nogle af jer nok har lagt mærke til, så har bloggen fået et nyt layout. Det er dog ikke sikkert at det layout bloggen har nu, bliver særlig længe. Jeg har endnu ikke helt fundet ud af hvordan jeg syntes bloggen skal se ud, så det kan godt være der kommer nogle flere layoutskift hen ad vejen, men nu må vi se ;)

 ..overvejer også lidt et farveskift, så bloggen ikke kører det der lyserøde farvetema, men måske skulle bloggen blive.. Hmm.. Lysegrøn? Eller hvid? Måske er hvid for kedeligt. Bloggen skal i hvert fald have en lys farve, men nok ikke helt hvid.

Nu skal jeg nok spare jer for alt min ligegyldige snak om bloggens layout. Jeg må bare tage og finde ud af hvordan bloggen skal se ud ;)


Hvad syntes du om det nye layout?