søndag den 31. oktober 2010

Legoland, here I come!

I dag skal jeg til Legoland, sammen med min mor, min far, min lillesøster på 12 år, og min lillesøster på 10 år. Det skal nok blive rigtig hyggeligt, men det betyder også at der ikke kommer nogen modeblogging idag, men jeg vender stærkt tilbage i morgen :)

Hav en god søndag, allesammen!

lørdag den 30. oktober 2010

Edie's Eyes.


Hvis I læser bloggen Trine's Wardrobe, så ved I nok allerede at Trine har udarbejdet sit eget tøjmærke:
Edie's Eyes. Første kollektion er lige kommet. Den forhandles ikke i butikker, men du kan tjekke den ud (og shoppe løs) på http://www.edieseyes.com/.

Jeg syntes at Trine har en vildt fed stil, så jeg ville da ikke have noget imod at få lidt Edie's Eyes tøj ind i garderoben. Priserne er jo heller ikke dårlige, priserne ligger budgetvenligt, altså i samme niveau som amnge highstreetmærker. Det store minus som highstreetmærker ofte har, har Edie's Eyes ikke. Med Edie's Eyes risikerer du ikke at møde fem personer på samme dag, der går i det samme tøj som du gør, da tingene fra Edie's Eyes kun laves i et begrænset antal, hvilket er et plus (syntes jeg) :)

Jeg har taget et kig på kollektionen, og ville lige vise jer hvilke af Edie's Eyes tingene der ekstra gerne måtte have en fast plads i min garderobe:

Billeder fra www.trineswardrobe.looklab.dk og www.edieseyes.com.

fredag den 29. oktober 2010

Get the look - Kate Moss.

Nittebælte - Solbriller - Skjorte - Bælte - Støvler - Shorts

Kate Moss har jo en virkelig fed stil, og jeg kan især godt lide det outfit hun har på, på billedet. Dejligt enkelt, men alligevel ikke for kedeligt, da nittebæltet og støvlerne med frynser (jeg kunne desværre ikke finde nogle støvler med frynser der lignede Kate Moss', men fandt nogle andre, uden frynser).

Jeg ville ikke selv have noget imod at have dette outfit i mit skab... Og prisen er jo til at overkomme. Man kunne jo altid tage det lidt mere enkle bælte fra Topshop til 255 kr, hvis man ikke vil give 600 kr. for nittebæltet fra Asos.

Paaaarty tonight!

Skal til halloweenfest hos en af mine veninder imorgen. Man behøves ikke være klædt ud, men der er en dresscode. Dresscoden er: "mørkt tøj".
Overvejer sorte skinny jeans, mørkeblå tee, sort (lang) cardigan, og så nogle smykker. Tror også jeg tager noget sort neglelak på :)

Nåh, men da jeg jo så skal til fest i aften, er det ikke sikkert at jeg får tid til at skrive noget blogindlæg til jer senere idag, så derfor... *trommehvirvel* har jeg da allerede planlagt et indlæg ;)

God weekend allesammen!

torsdag den 28. oktober 2010

Stripes.


Lækre stribede ting fra http://www.asos.com/, http://www.monki.com/ og www.topshop.com .

Kan især godt lide den blå, stribede trøje fra Asos. Desværre syntes jeg alligevel ikke jeg vil give 1025 kr. for den :) Hvilken kan du bedst lide? :)

Acne.


Suk, hvor måtte disse Acne Pistol støvler godt komme hjem til mig. I har nok allesammen set dem på andre blogs, hvilket jeg også har, men først nu er jeg faldet rigtigt for dem. De er da virkelig skønne. Smukke og enkle, til 2600 kr. Får nok ikke penge til at købe dem indenfor den nærmeste tid, meeeen... Så må man drømme lidt ;)

onsdag den 27. oktober 2010

Ring fra GT.


Gina Tricot, 99 kr.
Flot ikke? :)

Undskylder min manglende blogging de seneste dage. Håber I overlever ;) Skal lige i bad, og så skal jeg se "Danmark's Næste Topmodel". Skal I også det?

tirsdag den 26. oktober 2010

At have (godt) TV.


Jeg har endelig (efter lang tids venten ;)) fået nogle flere kanaler, så jeg ikke kun har TV2, DR1 og DR2. Hvor er det bare skønt at have Kanal 4, Kanal 5, 6'eren, MTV og mange andre! Nu kan jeg endelig se Danmarks Næste Topmodel - det er et af de programmer jeg har glædet mig mest til at følge med i :)

TV3 var også en af de kanaler jeg gerne ville have haft, men det blev det desværre ikke til, da den kanal ikke var med i TV-pakken, og hvis vi skulle have en anden TV-pakke, hvor TV3 var med i, så ville det være en hel del dyrere. Det er lidt æv, men det går nok. Jeg er bare glad for alle de andre mange kanaler jeg har nu ;)

mandag den 25. oktober 2010

Leopardvanter/handsker.


Disse ting fik jeg fat i for 1-2 måneder siden (handskerne og det farvede tørklæde købte jeg. Det beige var et gratis et man kunne få i Vero Moda hvis man købte jakke indenfor nogle bestemte dage). Tørklæderne fungerer helt fint, dog bruger jeg næsten kun det farvede, men det er egentlig ikke tørlæderne jeg vil fortælle om. Det er handskerne.

Jeg brugte dem første gang her igår, og de er virkelig dejlig varme og behagelige at have på, MEN DE FÆLDER. Da jeg stod i H&M (hvor jeg købte handskerne) troede jeg, at det kun lige var nogle få "hår" der faldt af, men jeg syntes altså at de handsker bliver ved med at fælde. Æv og æv. Det er altså irriterende, at alt man rører ved, der ikke har en glat overflade, bliver efterladt med små lyse "hår" (okay, det var nok en overdrivelse at sige "alt man rører ved, der ikke har en glat overflade, men alligevel. Det er lidt irriterende når handskerne efterlader små lyse "hår" på min sorte uldfrakke.)

Men... okay. Det er måske lidt irriterende, men mon ikke jeg overlever. Vanterne/handskerne er jo dejlig varme. Jeg har jo faktisk sådan en "fnugrulle" som jeg lige kan få hårene af med ;)

søndag den 24. oktober 2010

Efterårsferien er slut.

Æv æv ÆV! Så er der ikke mere ferie i denne omgang. Kunne ellers godt bruge et par uger mere, syntes ferien er gået alt for hurtigt.

Nåh, men jeg har lige planlagt outfittet for dagen imorgen. Regner med at det bliver et par sorte jeans, en hvid eller sort top og så den røde skovmandsskjorte jeg købte i H&M på Strøget i onsdags.

Det er denne skjorte jeg taler om:

Måske skal jeg have et af disse bælter i taljen, som jeg købte på Fisketorvet i torsdags?:

Besøg en blog - Shopaholic Sisters


Øverst ses Jane, nederst ses Stine. De er begge fra bloggen Shopaholic Sisters, som også er den blog jeg har lånt ovenstående billeder fra.

Nu blev det tid til endnu et "Besøg en blog" indlæg, og denne gang har jeg besluttet at jeg vil fortælle om Shopaholic Sisters, som sammen med Fierce og Fattig på SU (som jeg skrev om i sidste "besøg en blog" indlæg. Læs det HER) er en af mine yndlingsblogs.

Shopaholic Sisters er en modeblog, som ikke kun bliver skrevet af en person. Det er de to søstre Jane (lillesøster, 24 år) og Stine (storesøster, 26 år) der skriver bloggen Shopaholic Sisters (http://www.jane-stine.blogspot.com/), som jeg klart kan anbefale at I læser.

Bloggens hovedtema er (som i nok har forstået nu) mode. Der er både mode man faktisk kan betale, mode man ikke lige har råd til, men som man kun kan drømme om, "dagens" indlæg, konkurrencer og en masse andet.

Ja, jeg ved ikke rigtig hvad jeg mere skal sige om bloggen, udover at den klart kan anbefales, så... gør jer selv den tjeneste, og læs den :)

lørdag den 23. oktober 2010

Lanvin for H&M - Nu med priser.

Så lige på The Life Of Miss Jeanett, at der er kommet nogle priser til Lanvin for H&M kollektionen! Kjolerne vil komme til at koste omkring 700-850 kr, taskerne og clutchene (hedder det der? Nåh, men jeg mener i hvert fald clutch i flertal) 200-250 kr, halskæder omkring 200-300 kr. Læs mere hos Jeanett i DETTE INDLÆG. Du kan også læse lidt hos Maria fra "Mode med mere" i DETTE INDLÆG.

Jeg syntes selv at priserne er overkommelige. Jeg kunne måske godt finde på at købe en af tingene hvis jeg virkelig forelsker mig i noget af det, men nu må vi se. Jeg synes da der er nogle af tingene der ser ret fine ud, er dog ikke blevet forelsket endnu, men nu må vi se.

Håber lidt at kollektionen kommer til H&M butikkerne i Odense. Den kommer til 200 H&M butikker verden over, og jeg er hundrede procent sikker på at kollektionen nok skal ramme H&M butikkerne i København (eller i hvert fald en af dem). Om kollektionen kommer til Odense ved jeg ikke, men man har da lov at håbe :)

Billedet er taget fra The Life Of Miss Jeanett.

fredag den 22. oktober 2010

København - dag 2.

Min anden (og sidste) dag i København (torsdag den 21. oktober), startede med at vi tog ud og så den billedeudstilling i Øksnehallen jeg gerne ville se. Den hedder "What A Beautiful Waste Of Talent", og jeg har efterhånden nævnt den et par gange her på bloggen.

Udstillingen viser 30 billeder af 30 forskellige kendte danskere, i en situation de kunne være endt i, hvis de havde spillet deres kort anderledes, og ikke havde valgt den vej de nu har.

Jeg havde glemt mit kamera (som nævnt i tidligere indlæg), hvilket irriterede mig helt vildt. Jeg ville dog gerne vise jer nogen af billederne alligevel, så her kommer 15 billeder fra udstillingen i bedste(dårligste) "jeg-har-taget-billeder-med-min-mobil-fordi-jeg-ikke-havde-noget-andet-kamera-på-mig"-stil.

Anders Breinholt (TV-vært)
 
Nikolaj Coster-Waldau (Skuespiller)
 
Bent Fabricius-Bjerre (Komponist)
 
Jesper Grønkjær (Fodboldspiller)
 
Liam O'Connor (Musiker)
 
Simon Kvamm (Skuespiller og musiker, forsanger i Nephew)
 
Thure Lindhardt (Skuespiller)
 
Cyron Melville (Skuespiller og musiker)
 
Nik & Jay (Musikere)
 
Pernille Rosendahl (Musiker)
 
Szhirley (Musiker)
 
Stine Bramsen (Musiker, forsanger i Alphabeat)
 
Paprika Steen (Skuespiller)
 
Karen Rosenberg (Musiker)
 
Matthias Kolstrup (Musiker, forsanger i Dúné)


Tag ind og se den udstilling. Det koster kun 25 kroner pr. person, og det er jo næsten ingen penge for en spændende udstilling, der ikke kun består af billeder. Der hører også et halvlangt digt med til hvert billede, som personen på billedet har været med til at skrive. Prisen er den ene grund til at man skal tage derind (billigt!). Den anden grund er at det er meget spændende, og den tredje grund er at billederne er meget mere fantastiske i virkeligheden, end på mine dårlige mobilbilleder ;)

Efter billedeudstillingen skulle vi have været i Tivoli for at se deres Halloween-oppyntning, men det blev det ikke til. Vi tog istedet ind på Fisketorvet, da mine søskende stadig manglede noget tøj til det bryllup vi skal til i november. Efter shopping på Fisketorvet, fik vi en is og kørte hjem :)

København - dag 1.

Den første dag i København (onsdag den 20. oktober), blev brugt på Strøget. Der fik jeg skjorten, kjolen og den grønne top (resten af tingene fik jeg om torsdagen, inde på Fisketorvet, men jeg tænke at jeg lige ville samle al shopping i et indlæg).

Her kan I se alle de ting jeg fik fat i på Strøget og på Fisketorvet:

Skjorte fra H&M: 179,-
Jeg vil bruge den åben udover en sort eller hvid top og et par afslappede jeans, måske med et bælte i taljen.

Bælter fra Pieces: 80,- pr. bælte (160,- for begge)
Jeg vil bruge bælterne i taljen, udover en lang cardigan eller min nye skjorte.

Vest fra H&M: 249,-
Jeg vil bruge min vest over en varm strik, hvis der nu skulle komme en dag her i efteråret der er lun nok til at man ikke behøves at hive den helt store uldfrakke frem.

Kjole fra Vero Moda: 180,-
Jeg skal have den på til et bryllup jeg skal til her i november. Tror jeg tager en lille sort cardigan på til, eller min lille bolero, og så nogle smykker.

Top fra H&M: 30,-
Leggins fra H&M: 40,-

Kan bruges til det meste.

Da det var ved at blive aften, kørte vi til Sorø Storkro (Comwell Sorø), som er et hotel, der ligger i Sorø (big surprise). Det er et super hyggeligt hotel, som klart kan anbefales. Jeg ville gerne have taget billeder af værelset så I kunne have set det, men jeg havde jo selvfølgelig glemt mit kamera derhjemme. Æv! :( Nåh, det er der ikke noget at gøre ved.

Aftenen blev brugt på aftensmad i hotellets restaurant, og så hygge med cola, chokolade og film på hotelværelset :)

Tilsidst vil jeg lige tilføje, at jeg i H&M på Strøget så Robert Hansen (ham der spiller Viktor i Anja & Viktor filmene) ;) Det er dog ikke den eneste kendte jeg har set. Ved Hotel D'Angleterre var der en masse mennesker der stod og ventede ved indgangen, og så spurgte jeg en af dem om hvem vi ventede på. Så fandt jeg ud af at det var selveste Prince der blev ventet på, og jeg blev stående i nogle minutter for at se ham. Det var dog kun et kort glimt, for der gik ikke længe fra han var gået ud af hotellet, til han sad i sin bil ;)

torsdag den 21. oktober 2010

WABWOT og Tivoli idag.



WABWOT = What A Beautiful Waste Of Talent

Idag skal jeg ud og se "What a beautiful waste of talent" billedeudstillingen, og så i Tivoli bagefter, hvor jeg lige skal gå en tur rundt for at se deres Halloween oppyntning, som jeg har hørt skulle være super flot.

Dette er også et planlagt indlæg, men glæd jer til "rigtige" indlæg fra imorgen af. Vender næsen hjemad mod Fyn her (nok sent) i aften ;)

Multimedia message

Har lige en tilføjelse til indlægget nedenunder ;) glemte helt at fortælle at jeg så Prince komme ud fra Hotel D'Angleterre. Det blev dog kun et kort glimt, for der gik ikke længe fra han var kommet ud af døren til han sad i sin bil og var kørt. Det var dog alligevel en oplevelse :)

Nåh. Detaljer fra idag og igår kommer på bloggen imorgen, det regner jeg i hvert fald med :)

Multimedia message

Hej! Jeg var ude og shoppe igår. Fik købt en rød skovmandsskjorte i H&M, og en enkel grøn top. Udover det købte jeg en kjole i Vero Moda, som jeg skal have på til bryllup i november. I skal nok få lov til at se alle tingene :) Jeg sidder i en bil ligenu, på vej til Øksnehallen. Jeg skal jo se den billedeudstilling som jeg efterhånden har nævnt et par gange her på bloggen ;)

Jeg har glemt mit kamera derhjemme, så jeg kan ikke tage nogen billeder idag i Tivoli. Æv! Hvor er det typisk mig at glemme mit kamera :( nåh, det er der ikke noget at gøre ved. Det skal nok blive hyggeligt alligevel :)

Fortsat god ferie til jer alle! :)

onsdag den 20. oktober 2010

Shopping senere idag!


Ja, jeg skal jo ud og shoppe senere idag, og jeg skal i hvert fald i H&M, Gina Tricot, Topshop og en del andre butikker. Måske kigger jeg også forbi lidt genbrugsbutikker. I Gina Tricot og Topshop vil jeg gerne lige kigge efter ovenstående fire ting, som jeg synes er rigtig fine :)

Dette er et planlagt indlæg, da jeg nok ikke kommer til en computer onsdag eller torsdag.

tirsdag den 19. oktober 2010

Ændring i planer.

Der er kommet en lille ændring i mine efterårsferie-planer. I stedet for at tage afsted til København om torsdagen, og komme hjem fredag, tager jeg afsted onsdag og kommer hjem sent torsdag aften.

Onsdag skal bruges på at shoppe og slappe af på hotelværelset om aftenen. Torsdag tager jeg ind og ser "What a beautiful waste of talent" billedeudstillingen i Øksnehallen, og så til Tivoli om aftenen for at se deres Halloween oppyntning, og gå en lille tur der :)

Jeg kommer nok ikke til at skrive nogen indlæg på bloggen onsdag og torsdag, men jeg regner med at planlægge nogen idag, som så bliver udgivet onsdag og torsdag :)

Sneak Peak - Lanvin for H&M.


Fandt lige dette billede på bloggen "Shopaholic Sisters" (http://www.jane-stine.blogspot.com/). Det er et sneak peak på H&Ms kollektion "Lanvin for H&M". Synes det ser meget godt ud, håber dog at der bliver lidt mere hverdagsagtigt tøj også (det skal der da nok også komme. Regner jeg da i hvert fald med.)

Hunter bags.



Så lige på http://www.styleintuition.dk/, at Hunter (dem med gummistøvlerne) har lavet nogle tasker.
Jeg kan rigtig godt lide dem på billedet, især den til højre (den helt brune). Den er dejlig enkel, men alligevel ikke kedelig. I like!

mandag den 18. oktober 2010

Confessions of a Shopaholic.


Jeg sidder lige og ser "Confessions Of A Shopaholic", og jeg kan helt klart anbefale den til jer allesammen. En super god og sjov film, især for os shopaholics og fashionistas ;)

Affordable shoes from nelly.com.


Lidt sko fra http://www.nelly.com/ :)

Kan især godt lide nr. 2 (øverste række). Synes lynlåsene er en fed detalje :) De fås også i sort og i brun. Mange af de andre sko fås også i andre farver, se dem på http://www.nelly.com/ :)

God efterårsferie til alle der har. Jeg har dog ikke helt endnu, skal lige arbejde imorgen også, inden jeg har ferie :) Onsdag bliver en slappe-af dag, og så skal jeg måske til hovedstaden på torsdag. Der skal selvfølgelig shoppes lidt, og den billedeudstilling i Øksnehallen jeg har fortalt om HER, håber jeg lidt på at komme til at se.

Hvilken af de seks sko synes du er flottest? :)

søndag den 17. oktober 2010

There is a spider in your shoe.

Mangler du et par sko til næste fest? Du skal da bare have fat i sådan et par her...


Billedet er fundet på Google ved at søge på "weird fashion trends". Prøv at søg på det, "weird fashion" eller "world weirdest fashion" for at se flere billeder er ret speciel mode ;)

Fortsat god søndag til alle!

lørdag den 16. oktober 2010

Afstemning på bloggen.

Nu har jeg lavet en afstemning herinde på bloggen. Håber I vil svare :) Afstemningen findes i højre side af bloggen, øverst :)

Der kommer nok ikke flere blogindlæg fra mig i dag (Lørdag d. 16/10) da jeg får en veninde på besøg :) På søndag er det heller ikke sikkert at jeg når at skrive nogen indlæg, og har heller ikke fået planlagt nogen, så måske blogger jeg først fra på mandag af igen, men nu må vi se. Det kan jo være at der kommer et lille indlæg søndag :)

fredag den 15. oktober 2010

Julie Maria.



Jeg synes I alle skal høre disse to sange. Sangen over denne tekst hedder "Evelyn", og er med Julie Maria. Den nedenunder hedder "Gør Det Kort" og er også med Julie Maria.

Find teksten til "Evelyn" HER.
Find teksten til "Gør Det Kort" HER.

Enjoy :)


Yesterdays outfit.

Outfittet fra skolefest på min gamle skole igår (den 14/10-10). H&M kjole, Amisu cardigan, H&M taske, Vintage halskæde.
 
Kjolen.

Halskæden. 

 Halskæden.

Tasken.
 
Lidt billeder af gårsdagens outfit. Ville egentlig have taget et billede af tøjet "in action" (altså på mig), men det blev det ikke til. Jeg ville dog ikke snyde jer for billeder alligevel, så I må få dem sådan her. Det ville nok have været bedre hvis jeg havde haft tøjet på, men det er der ikke noget at gøre ved. Håber I overlever ;)

Kjolen er fra H&M, cardiganen er fra Amisu, tasken er fra H&M og halskæden er vintage.

Billedekvaliteten er ikke i top, men det er ikke let at tage gode billeder indenfor. Hvis man bruger blitz, bliver det helt overbelyst (hvilket man godt kan se på billederne af hele outfittet, og det af kjolen. Det er tydeligere på originalbillederne, har redigeret billederne i indlægget). Hvis man ikke bruger blitz, bliver billedet mørkt og grumset, pga. den høje ISO man så må bruge (ISO er noget med lyset. Jo højere ISO, jo lysere bliver billedet, men det bliver også lidt mere grumset i det, jo højere ISO du bruger.)

torsdag den 14. oktober 2010

Skolefest i aften.


I aften skal jeg til skolefest på min gamle skole. Min ældste lillesøster (har to, en på 12 og en på 9, snart 10 år) skal spille skolekomedie.

Jeg tror mit outfit bliver min blomstede H&M kjole, et par sorte leggins, min nye sorte cardigan af mærket Amisu (fra New Yorker) og så mine sorte ballerinaer. Af smykker tror jeg det bliver en halvlang vintage halskæde jeg har.

Lover at få taget et billede af mit outfit, og smidt det på bloggen, enten idag eller imorgen. Det bliver nok imorgen, da jeg ikke ved om jeg har tid når jeg kommer hjem fra skolefesten. Den slutter vidst 21:30, men jeg skal nok blive og hjælpe med at rydde op, når nu min søster spiller med i skolekomedien :)

onsdag den 13. oktober 2010

Grøn kjole fra H&M.


Var lige i Rosengårdscenteret i Odense idag. Smuttede ind i H&M og prøvede den grønne kjole på billedet. Den er rigtig flot, men sad desværre i specielt godt på mig :(

Nåh, ærgeligt, men så sparede jeg da de penge ;) Fik istedet købt en sort cardigan fra New Yorker. Nu har jeg i hvert fald også nok cardigans i sort. Har 3 eller 4 nu, hvilket nogle ville synes var for meget, men jeg synes altså altid at man har en eller anden trøje hvor der bare ikke er andet end en sort cardigan der passer til ;) Sorte cardigans er dejlig nemme. De passer til det meste, så hvis man ikke rigtig har tid til at eksperimente med et eller andet nyt outfit, så nupper man bare en sort cardigan i skabet ;)

tirsdag den 12. oktober 2010

9 sorte.


Kender I det med at man virkelig mangler noget, sådan virkelig VIRKELIG mangler det, men man ikke kan finde det?

Jeg mangler virkelig en sort taske. En enkel, sort taske, som jeg kan bruge til alt. Den skal være mellemstor, så der er plads til min pung, lidt småting og til småkøb (f.eks. makeup, creme osv.). Jeg ved lige nøjagtig hvordan tasken skal se ud - jeg kan bare ikke finde den. Det irritere mig, men jeg er nok bare nødt til at fortsætte med at lede. Så håber jeg at jeg finder den perfekte taske en dag, til en overkommelig pris ;)

På billedet ser I 9 sorte tasker jeg har fundet inde på http://www.asos.com/.

20% (igen)


Nu kan du IGEN få 20% rabat ;) Denne gang er det bare ikke på http://www.eyeslipsface.dk/, men på http://www.hm.com/ og på dine katalogbestillinger fra H&M. Rabatkoden er 8898. så kom igang med lidt køb fra H&M ;) Synes selv de har fået mange lækre ting ind her for ikke så længe siden.

Husk at rabatkoden IKKE gælder på allerede nedsatte varer, og den kan heller ikke kombineres med andre rabattilbud.

mandag den 11. oktober 2010

20%

..rabat på www.eyeslipsface.dk :)

Du kan bruge rabatkoden
ELF20DK i perioden 11.-15. oktober. Dog gælder rabatkoden kun ordre på mindst £35/292kr.

Er der nogen, der lige skal have lidt makeup, nye neglelakker eller noget andet, nu når der er 20% rabat? ;)

søndag den 10. oktober 2010

Min Asos-cardigan.

Jeg havde jo lovet jer nogle billeder af den cardigan jeg købte på Asos. I dag ville jeg så tage de billeder, men kameraet var ved at løbe tør for strøm, så jeg nåede kun to billeder inden det gik ud.


Det skal lige siges at jeg på billedet længst til højre, er på vej væk fra kameraet. Havde glemt at slå selvudløseren til, så billedet blev taget hurtigere end forventet ;)

Nåh, jeg ved godt at billederne overhovedet ikke yder cardiganen nogen som helst form for retfærdighed, men nu har I da set den. Jeg skal nok se om jeg ikke kan komme med nogle bedre billeder en anden dag.