tirsdag den 30. november 2010

mandag den 29. november 2010

I want a clutch

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12

Sad lige og lurede lidt på http://www.asos.com/, og fandt en hel del lækre clutches. Jeg har ingen clutch, måske det snart er på tide at anskaffe sig en?

Alle disse clutches er fra ASOS eget mærke, og det betyder at du kan få 20% rabat på dem med koden ASOS20.

Det kunne også være at jeg skulle anskaffe mig nogle varme striktrøjer i stedet for at drømme om clutches.
Det er virkelig koldt nu her, og det er også svært at komme frem. Lige nu er byen jeg bor i næsten spærret i begge ender. Ved de store driver i byens ender er der kun lige nøjagtig ryddet nok sne til at en enkelt bil af gangen kan passere, man skal bare være forsigtig, da det er et forholdsvist smalt spor igennem nogle ret store
driver (mindst 60-70 cm, måske mere).

Hvordan er vejret hos jer?

PS. Lover at jeg nok skal begrænse mit bloggeri omkring vejret lidt ;) Haha ;)

Prada SS11


Der er da knald på farver og mønstre ;)

Kampagnebillede for Prada SS11

søndag den 28. november 2010

Stemningsbilleder 28/11-2010

Et lille stemningsbillede fra da der var æbleskiver, glögg og sodavand med byen :)

 
Lille sneskred på vores tag ;)
 
Der er skam blevet skovlet lidt sne i gården, så man kan gå fra huset til udhuset uden at blive helt sneet til ;)
 
 
 

Juletræet i haven er blevet tændt idag :)
 

 Lige et par stemningsbilleder fra idag. Ved godt jeg har bombet jer lige med indlæg idag, håber i overlever ;)                                                                                

Det har været en super hyggelig dag, har dog ikke nået julepynten endnu, men regner med at få den på plads imorgen eller i overmorgen. I hvert fald inden den 1. december :)



Så har jeg fået mine ting

Som du har kunne læse lidt om HER og HER, fik jeg 100 kr. til http://www.coolstuff.dk/, som jeg så måtte shoppe for, så længe jeg bloggede om de ting jeg købte. Jeg købte 1 pusteabe (neglelaktørrer, hvor man lægger sin finger på den lille plade med bananer på, og så puster aben så neglelakken tørrer) og 4 varmeposer (sådan nogle der bliver varme når man tager den ud af yderindpakningen).



Jeg har endnu ikke prøvet pusteaben, men varmeposerne har jeg prøvet, og må sige at jeg er lidt skuffet. De bliver slet ikke så varme som jeg havde forventet, men til gengæld holder varmen faktisk længe. Jeg prøvede en omkring klokken 20 her i går, og den var stadig lidt smålun her omkring klokken 13-14-15 stykker idag, men alt i alt, så er de nu meget hyggelige :)

Glæder mig til at prøve pusteaben, er dog nødt til at få købt nogle batterier først, da jeg ikke lige har nogen liggende :)


Forresten: Glædelig 1. advent til jer alle! :) Nu er der kun tre dage til første december :)

Dagen idag...

Idag skal jeg så forlade Østfyn, og tage tilbage til Nordfyn (glæder mig til at se hvor meget sne vi har fået!). Klokken 16 er der så juletræstænding i byen, det er en fast tradition der altid ligger på den første advent.

Det går kort sagt ud på, at alle i byen (byen er på 45-50 husstande) der har lyst, mødes ved bystævnet. Så bliver det juletræ der står ved bystævnet tændt (altså lyskæderne der er i det), og så går vi så allesammen cirka 200 meter, ned til en fra byen og får æbleskiver, gløgg og sodavand i deres gildesal. Det er super hyggeligt, og man kommer rigtig i julestemning af det :)
Tror også at jeg skal have ordnet julepynten idag, har endnu ikke nået at få pyntet op til jul, da jeg jo har været væk hele weekenden.

Jeg har ikke lige fået taget noget "dagens"-billede idag, da mit outfit er ret søndagsagtigt. Meget afslappet. Det består af et par almindelige jeans, en sort top og så min elskede røde skjorte fra H&M udover som en cardigan :)

God jul til jer alle! :)

Caroline's ELLE forside




Her i onsdag var der jo Danmarks Næste Topmodel finale, og som de fleste nok ved, vandt Caroline. Som de fleste nok også ved, var præmien blandt andet en forside for Elle, og dette er så resultatet.

Den øverste forside er en særforside til abonnenter. Den nederste er den "rigtige" forside, altså forsiden på det blad man køber i løssalg.

lørdag den 27. november 2010

Edies Eyes i Apartment


Billeder fra www.trineswardrobe.looklab.dk

Nu kan du købe ting fra mærket Edies Eyes i Apartment. Apartment ligger i store regnegade 12. Butikken forhandler blandt andet også mærkerne See By Chloe, Won Hundred, Surface To Air og mange andre.

Edies Eyes er (som så mange ved) et mærke som Trine fra http://www.trineswardrobe.looklab.dk/ "ejer" (hvis man kan sige det sådan?). Tidligere har man kun kunne købe Edies Eyes på http://www.edieseyes.com/, men hvis du har lyst til at kigge på tingene i en "rigtig" butik, så kan du nu besøge Apartment.

Stine Goya og Henrik Vibskov


Så holder Stine Goya og Henrik Bivskov julelagersalg :) Desværre skal jeg ikke til København lige foreløbig, så jeg kommer ikke. Æv æv.

fredag den 26. november 2010

Fri fragt og gratis makeup hos e.l.f.


Så tikkede der lige en mail ind i min indbakke, om at man indtil søndag den 28. december (altså første advent/denne søndag) kan få fri (altså gratis) fragt på http://www.eyeslipsface.dk/, så længe man altså mindst køber for £10. Desuden får man en Small Eyeshadow Palette gratis med i købet, og hvem kan ikke lide gratis ting?

Alt du skal gøre for at få gratis fragt og en øjenskyggepalette, er at bruge koden 3BIRTHEU, men husk at koden kun gælder til på søndag, så skynd dig! :)

Forresten, her tidligere idag lagde jeg nogle billeder ud på bloggen af den sne vi har fået, - nu har vi fået mindst dobbelt så meget. Lover at smide nogle billeder ud på bloggen når jeg får taget nogle, men lige nu er jeg på Østfyn, og er først hjemme søndag eftermiddag (håber stadig sneen ligger der til den tid, men det gør den nok. De kloge mennesker siger at Sydddanmark får en hel del sne her i weekenden). Kan indtil videre rapportere at der ikke er særlig meget sne her på Østfyn, i hvert fald ikke i forhold til det der er på Nordfyn nu. Her på Østfyn er der vel 2-3-4-5 cm :)

Sneeee!

 Et billede fra haven.
 Det store juletræ i haven. Der kommer lyskæder på første advent :)


Ude i gården. Der er ikke særlig meget sne.



Et billede så I kan se hvor meget den smule sne vi har, er :)


Vi har også lidt sne her på Nordfyn :) Rigtig hyggeligt, men også lidt småkoldt. Her er lidt stemningsbilleder :)
Skal til Østfyn her i weekenden, gad vide om der også er sne der? :)

torsdag den 25. november 2010

Ganni åbner i Odense


Her imorgen åbner Ganni i Odense, og i den anledning er DU inviteret med til deres åbningsreception :) Jeg kan desværre ikke være der, men jeg ville da gerne komme hvis jeg havde muligheden.

How to become a star style blogger






Faldt lige over denne guide på http://www.fancies.dk/ ;)

Acne Hydro


Så har Acne lanceret en ny støvle. Den hedder Acne Hydro, og det er den på billedet. Den koster 3295 DKK, og er lavet i kalvelæder.

Jeg syntes faktisk de er meget pæne. Hvad syntes I? :)

Er ikke sikker på om de er særlig varme, så lige nu holder jeg mig i mine dejlig varme vinterstøvler fra Vagabond ;) Syntes godt nok det er koldt lige for tiden, brrrr. Der ligger også en lige smule sne her på Nordfyn, i hvert fald hvor jeg bor. Her i morges var det overalt, dog maks 1-2 centimeter. Nu er der bare næsten ikke mere, det meste er smeltet og blevet til vandpytter. Jeg vil da hellere have sne end vandpytter, men mon ikke der nok skal komme sne til vi bliver trætte af det på et senere tidspunkt ;)

Kan ikke lade være med at tænke på at der kun er en måned til jul nu (og at der 4 dage til 1. søndag i advent, og 7 dage til 1. december). Iiih hvor jeg glæder mig :)

onsdag den 24. november 2010

Vinderen af DNT blev...

Caroline vandt Danmarks Næste Topmodel. Hun er da også god, men jeg heppede nu alligevel på Brinette :)

Danmarks Næste Topmodel 2010 finale


Glæder mig til at se Danmarks Næste Topmodel 2010 finalen i aften :) Tror at resultatet bliver sådan:

1. Brinette
2. Caroline
3. Karen
4. Stephanie

Men det kunne også godt ende med at blive:

1. Caroline
2. Brinette
3. Karen
4. Stephanie

Håber og tror dog mest på det første :) Er der nogen af jer der skal se finalen i aften?


20% rabat på ASOS tøj.

http://www.asos.com/, kan du ligenu få 20% rabat på alle deres ASOS varer, hvis du bruger koden ASOS20. Koden virker indtil torsdag den 30. december, så du har godt tid :) De har desuden stadigvæk gratis levering inde på siden, så hvis du har nogle ting du går og er lidt lun på lige for tiden, så er det bare med at komme igang med shoppingen.

Direkte link til de ting koden kan bruges på: ASOS Collection.

Jeg tror lige jeg skal ind på Asos og se om der ikke er noget der kan friste ;)

tirsdag den 23. november 2010

Today is the big day.


I skrivende stund er det lige præcis 7 timer og 26 minutter siden at H&M for Lanvin kollektionen kom i butikkerne, og 9 timer og 26 minutter siden tingene kunne købes på nettet  :)

Var lige inde og kigge på http://www.hm.com/ nu her, for lige at se om der overhovedet var noget tilbage. Alt hvad der er tilbage nu, er nogle kasketter til mændene der koster 179 kr. ALT andet er udsolgt.

Er der nogle af jer der fik købt noget på nettet, eller var ude i en af de butikker her i Danmark, hvor kollektionen kan købes? :) Hvis ja, hvad har I så købt? :) Jeg tror jeg springer over i denne omgang. I hvert fald indtil videre...

More christmaswishes

Ring fra Topshop - Armbånd fra Edie's Eyes - Kjole/trøje fra Topshop - Slangering fra Edie's Eyes

Lidt juleønsker fra mig af. Har også lidt flere, nogle af dem har jeg skrevet om her på bloggen tidligere i denne måned.

Hvad ønsker I jer til jul? :)

mandag den 22. november 2010

Så fik jeg købt noget.


Hvis du har læst HER, ved du at jeg er blevet blogtester for http://www.coolstuff.dk/. Kort sagt går det ud på at jeg har fået 100 kr. at shoppe for derinde, og så skal jeg så anmelde de ting jeg har bestilt.

Som man kan se på billedet, har jeg bestilt fire Varmeposer og en lille Pusteabe. Varmeposerne skal man bare tage ud af yderindpakningen (altså den orange. Indenunder den orange indpakning er selve varmeposen) og så har man en dejlig lille varmepose, der efter sigende skulle holde sig varm i 18 timer. Poserne er til engangsbrug, men den slags varmepose jeg har bestilt kostede også kun 4 kroner, så de er ikke så dyre.

Pusteaben er sådan en lille fyr der kan tørre din neglelak. Er den ikke sød? Man lægger bare fingeren på den lille bananplade, og så begynder aben at puste til ens neglelak, så den tørre hurtigere. Glæder mig til at teste den ;)

Jeg havde siddet og kigget lidt inde på http://www.coolstuff.dk/, og havde så bestemt mig for at købe Pusteaben der kostede 49 kr. Så kom der så porto oven i på 35 kr, og jeg havde derfor kun 16 kroner tilbage. Så var det jeg fandt varmeposerne og tænkte: "hvorfor ikke?" og så købte jeg fire af dem ;) Glæder mig også til at teste dem, for at se om de overhovedet kan holde i 18 timer, og om de overhovedet er særlig varme.

søndag den 21. november 2010

Must. Have. Now.


Hvor ville jeg dog gerne eje denne skønne silke-sag fra Lutz. Den er jo perfekt til både hverdag og fest. Et par sorte jeans og et par sneakers til hverdag, og så et par sorte jeans, nogle stiletter eller ballerinaer og godt med lækre accessories til fest.

Det eneste minus er bare lige prisen. 442 euro. Altså (hold godt fast) omkring 3300 kr. Æv, æv og ÆV. Kære gud: Lad denne skønne sag falde ned i hovedet på mig snarest.
Hvad syntes I om den? :)

lørdag den 20. november 2010

Testblogger hos www.coolstuff.dk


Jeg faldt lige over DETTE link, hvor der så stod at http://www.coolstuff.dk/ søgte nogle bloggere til at teste nogle af deres produkter. Man får så et gavekort på 100 eller 200 kr til Coolstuff, og så skal man bestille det man gerne vil teste.

Jeg prøvede så lykken, og nu har jeg fået et gavekort på 100 kr til Coolstuff, som jeg så skal købe for. Jeg regner med at få bestemt mig for hvilken ting jeg vil købe her i weekenden :)

Coolstuff har lavet nogle forskellige "kategorier" som så gør det lettere at finde den rigtige julegave til den rigtige person:

- Billige julegaver
- Sjove julegaver
- Firmajulegaver
- Julegaver til børn
- Julegaver til far
- Julegaver til mor
- Julegaver til ham
- Julegaver til hende
- Julegaver til kæresten (kvinde)
- Julegaver til kæresten (mand)
- Julepynt

Jeg overvejer lidt DENNE, som er en kop i porcelæn med silicone låg, som ligner de der papirskopper man får ved Baresso (og andre steder). Ved dog ikke helt op det bliver koppen, der er jo allerede så mange andre bloggere der har blogget om den, men nu må vi se :)

fredag den 19. november 2010

Gratis levering hos Asos

Som jeg så flot har skrevet i overskriften, er der lige nu gratis levering hos http://www.asos.com/. Det er (desværre, men det siger vel lidt sig selv) ikke for altid, dog står der ingen steder hvornår den gratis levering stopper (jeg har i hvert fald ikke kunne finde det). Der skal ikke bruges kode, og der er heller ikke nogen mindste betaling for at du får gratis levering (altså ikke noget med at du skal købe mindst for £30 eller sådan noget). Asos har forresten 20% rabat på meget forskelligt festtøj fortiden.
ASOSFHM virker stadig. Den kode giver 20% på alt i fyrenes afdeling, men jeg har vist nogle smykker her på bloggen fra fyrenes afdeling, som jeg da godt kunne bruge ;) Så også lige at der findes en rabatkode (også til Asos) som giver 10% på alle tingene. Har dog ikke testet den, men det er værd at prøve. Koden er DELAYED15101.

Det var godt nok mange rabatter, tænker du nok nu, men jeg er slet ikke færdig ;) Du kan også få 20% rabat på e.l.f (http://www.eyeslipsface.com/)! Du skal bare bruge koden VIUNGE20. Koden udløber den 31. december 2010, så der er lidt tid endnu. Du skal bare købe for mindst £10 for at du kan bruge koden. VIUNGE20 kan sagtens bruges flere, gange, dog kun en gang per bestilling ;) (siger nok sig selv).

torsdag den 18. november 2010

Emilia de Poret's skab.



Hende Emilia de Poret måtte da gerne lige aflevere et par ting til mig. Hun har da en held del lækre ting og sager i sine skabe ;) Desuden er det ikke kun tingene i hendes skabe der er fede. Også selve skabene. Hvem der bare havde sådan nogle fede walk-in closets. Hvem der dog bare havde et walk-in closet ;)

Det outfit hun har på i videoen er også ret fedt. Måske skulle man selv prøve at sætte en masse sikkerhedsnåle i en sort t-shirt, og lave et kors (eller noget andet)? Kunne da være et spændende, og vidst nok også et ret enkely DIY projekt.

onsdag den 17. november 2010

H&M nov/dec.


Ifølge Trine fra Trine's Wardrobe, skulle disse lækre sager komme til H&M i november/december. Jeg glæder mig allerede, og regner i hvert fald med at se nærmere på de to skjorter i den øverste række (den creme/brune/beige, kald den hvad du vil ;) og den røde/koralfarvede). Jeg tror også at den brune lædernederdel (tror nu ikke at den kommer i rigtigt læder, men vi må se) er et kig værd.

Andre der glæder sig til at kigge nærmere på alle disse fine ting? :)

tirsdag den 16. november 2010

Undskyld.

Jeg undskylder at jeg er sådan en dårlig blogger lige for tiden, men jeg har så travlt, synes jeg. Håber på at blive en lidt bedre blogger her i weekenden :)

søndag den 14. november 2010

Wedding yesterday, relaxing today.

I går var jeg jo så (som jeg har skrevet her på bloggen) til bryllup, og det var super hyggeligt.

Maden var rigtig god, til forret var der noget røget kronhjort med peberrodscreme og der var noget der hed "laks i sprød kurv" eller sådan noget i den stil. Det var i hvert fald laks i sådan en eller anden form for "skal". Svært at forklare, men det smagte nu godt ;) Til hovedret var der tag-selv-bord med jordbærsalat, salat med blåbær og pinjekerner, kartoffelroulade med spinat, flødekartofler, fyldt kalkunbryst, oksesteg og en hel masse andet. Til dessert var der jo (selvfølgelige) bryllupskage. Den smagte nu også rigtig godt :) Derudover var der en slushicemaskine, og en popcornmaskine ;)
Det blev da til en hel roman om det mad der, jeg håber i overlevede ;)

Lige nu sidder og jeg og ser "4-stjerners middag", og venter på at vi skal have aftensmad. Den står på andesteg, mmmm :) Min farmor og farfar kommer over og spiser med, så det skal da nok blive rigtig hyggeligt :)

I morgen starter en ny uge. Er der nogen der har nogle spændende planer? Jeg skal i hvert fald hen til en af mine veninder til fest på fredag. Det glæder jeg mig da til :)

lørdag den 13. november 2010

Dagens - Bryllup.



Dette er hvad jeg har på i dag. Jeg skal til bryllup på Sjælland, og glæder mig rigtig meget. Det skal da nok blive vildt hyggeligt :)

Undskylder for den dårlige billedekvalitet, men det både regner og blæser udenfor, så jeg kan ikke rigtig få taget billeder udenfor, og lyset er ikke perfekt til fotografering indenfor ;)

Fortsat god lørdag til alle :)

fredag den 12. november 2010

A little song.


The Jam Band - Kill Me On A Friday. Den er da for sej, og så er den introen til Live Fra Bremen sæson 3 (den sæson der kører nu), som er et alt for genialt program ;)

Hvad har I af planer her i weekenden? Jeg skal til bryllup på Sjælland her i morgen.
God fredag til alle! :)

torsdag den 11. november 2010

I wouldn't mind...


Det ville ikke gøre noget hvis disse fire items fra Edie's Eyes (http://www.edieseyes.com/) lå i mit skab...

onsdag den 10. november 2010

Christmas wishes.


Jeg kunne godt bruge nogle gode ideer til hvad jeg kunne ønske mig til jul her i år. Indtil videre har jeg dette på listen:

CD: "På kanten af virkeligheden" og "Yaguar" af Julie Maria.
CD: "One Heart" af Celine Dion.
DVD: "The Devil Wears Prada".
DVD: "Sex and the City 2".
Gavekort til H&M og Rosengårdscenteret.
Abonnement på Sirene eller Bazar.

Udover disse, har jeg også en del lidt mere uopnåelige ønsker ;)

Hvad ønsker I jer til jul? :)

PS. Dette er bloggens indlæg nummer 100! Det svarer til at jeg har skrevet lidt mere end 1,1 indlæg om dagen. Håber på at det kan blive højere, så jeg i gennemsnit skriver 2 indlæg om dagen. Nogen gange er det bare svært at nå alt, selvom man gerne vil :)

mandag den 8. november 2010

Husk at du kan...

Husk at du nu kan følge bloggen på mange måder :)

Følg bloggen på Bloglovin HER.

Følg bloggen på Twitter HER.

Følg bloggen på Facebook HER.

Stil spørgsmål til mig på Formspring HER.

Du kan også følge mig via Google Friend Connect ude i højre side af bloggen :)

søndag den 7. november 2010

These are the special times.


Jeg var lige i Odense her i dag, og fik købt nogle basis-basis ting: undertøj og sokker. Derudover så jeg også en vildt fin blå strik i H&M til 149 kr, jeg lod den dog hænge da den skulle håndvaskes.

Udover undertøj og sokker fik jeg købt en CD med Celine Dion. Den hedder "These Are The Special Times" (det er den der er på billedet). Det er en CD med julesange (altså en jule-CD) sunget af Celine Dion.
Mine yndlingssange på CD'en er "The Magic Of Christmas Day (God Bless Us Everyone)", "Happy Xmas (War Is Over)" og især "These Are The Special Times". Hør den her:


Iiih hvor er jeg bare i julestemning lige for tiden. Nu er der jo heller ikke længe til 1. december, der er faktisk kun 3 uger og 2 dage. Andre end mig der glæder sig til jul? :)

lørdag den 6. november 2010

20% til fyrene.



Læste lige på Discountliv & Luksusdrømme, at der er er 20% rabat på mande/herreafdelingen inde på http://www.asos.com/, hvis man bruger koden ASOSFHM.

Men altså. Vi kan da også godt nuppe lidt ting fra mande/herreafdelingen? Smykkerne på collagen er alle fra mande/herreafdelingen, og jeg syntes da at uglehalskæden og halskæden med kameraet som vedhæng er ret seje. Måske skulle man?

Billedet er fra Discountliv & Luksusdrømme.

fredag den 5. november 2010

En smule ønsker.

Navy kjole fra Asos hos www.asos.com - Strik fra Reiss hos www.asos.com - Cardigan fra Vero Moda hos www.asos.com - Jeans fra Karen Millen hos www.asos.com - Strikhandsker fra Purple hos www.nelly.com - Bælte fra Topshop hos www.topshop.com

Lige lidt ting der godt måtte være i min garderobe. Tingene er ret basisagtige, og lette at style allesammen.

Nåh, jeg vil smutte nu. Der er "Saw" på TV2 Zulu, og der kommer også "Saw 2" senere.

Fortsat god weekend til jer alle :)

torsdag den 4. november 2010

Lanvin for H&M kommer til...


er det blevet offentliggjort på H&M's hjemmeside, hvilke byer Lanvin for H&M kollektionen kommer til. Kollektionen rammer:

Clemensborg, Århus (Jylland)
Lyngby Storcenter (Sjælland)
Amagertorv, København (Sjælland)
Galleri K, København (Sjælland)
- Kollektionen til mænd vil dog kun blive solgt i H&M på Amagertorv i København.

Æv æv, det ville ellers være dejligt om kollektionen kom til Odense. Undrer mig dog ikke at den ikke gør.

Drømmebukser.


Jeg ville ikke have noget imod at dette par bukser fra T by Alexander Wang til 1205 kr. lå i mit skab...

onsdag den 3. november 2010

Lanvin for H&M - Flere priser.


Var lige et smut inde på Miss Jeanett, og så så jeg lige denne collage med de danske priser på nogle accessories fra Lanvin for H&M kollektionen. Jeg har også blogget om priser på noget tøj fra Lanvin for H&M kollektionen, du kan læse indlægget HER, men for en god ordens skyld smider jeg lige de to collager med priser på tøj ind her også:





 
Billederne er lånt af Miss Jeanett.

At glemme ting.

Kender I ikke det der med at man glemmer ting, men så kommer i tanke om det man havde glemt, og bliver vildt glad?

F.eks. når man har lagt nogle penge i en taske man ikke bruger så tit, og så ligepludselig kommer i tanke om at man havde lagt dem der. Wupti, så blev man lige lidt rigere ;)
Eller når man har glemt at det er onsdag, og at der kommer Danmark's Næste Topmodel, og så kommer i tanke om det? Det har jeg lige gjort. Blev helt glad da jeg huskede at det var onsdag. Glæder mig til at se Danmarks Næste Topmodel. Elsker det program ;)

Tror på at Caroline vinder, men mon ikke at Brinette og Karen også har en god chance?

Hvis du ikke kan se/ikke har set Danmarks Næste Topmodel, kan du læse alt om det og se nogle klip fra programmet på www.kanal4.dk/topmodel.

Fortsat god onsdag til alle! :)

20% off shoes.



Fik lige en mail fra http://www.asos.com/, om at de har 20% rabat på udvalgte sko indtil søndag den 7. november. Kunne være man skulle gøre brug af tilbuddet? Hmm... Måske ;)

For at gå til skoudsalget, tryk HER.

Knit.


Som jeg skrev igår (læs mit indlæg der hedder "En cardigan, flere cardigans...") kunne jeg godt bruge en striktrøje, istedet for en masse cardigans. Dette er godt nok endnu en cardigan, men jeg syntes selv den ser ret varm ud. Den ligner i hvert fald ikke sådan en lille tynd cardigan.

Den koster 325 kr, er fra http://www.asos.com/ og fås i de farver der ses på billedet (creme, navy og sort). I starten kunne jeg bedst lide den creme farvede, men den er nu også fin i sort. Jeg har bare allerede 4 (eller er det 5?) sorte cardigans, så hvis jeg skulle have den, så blev det nok i creme eller navy.
Hvad synes du om den? :)

- Tror jeg er ved at blive helt afhænging af Asos. Ikke godt.

tirsdag den 2. november 2010

It's time...

Så lige hos Maria fra http://www.modemedmere.dk/, at forsalget til billetter til den nye Harry Potter film (Harry Potter og Dødsregalierne del 1, den syvende (og sidste) Harry Potter film bliver delt i to pga. længden) er blevet sat igang idag.

Jeg glæder mig helt vildt til at komme ind og se filmen. Jeg er nu Harry Potter fan, kald mig nørd eller lad være ;)

Nåh, det var så lige et sidste indlæg fra mig af. Nu vil jeg slappe lidt af, inden onsdagen starter ;)

På billedet er der Emma Watson, på forsiden af Vogue UK.

Er der nogen af jer der regner med at tage ind og se filmen når den kommer i biografen, her i slutningen af november?

En cardigan, flere cardigans...


Jeg har før blogget om en cardigan jeg købte på asos.com (HER og HER. I det indlæg det første link fører til, står der dog at cardiganen også fås i gul. Det gør den ikke mere, den gule farve er blevet erstattet af en grøn). Det var den nederste cardigan på billedet jeg købte, altså den sorte.

Jeg er blevet virkelig glad for min cardigan, så nu drømmer jeg om at få den i navy også. Den må også gerne være i mit klædeskab i grøn og gråmeleret ;) Prisen er nu heller ikke dårlig. Cardiganen koster 155 kr, hvilket jo er en meget okay pris.

Egentlig burde jeg ikke drømme om cardigans ligenu, da jeg faktisk mere mangler en varm strik. Lets face it, det er altså ikke alle cardigans der varmer specielt meget (der er dog nogle der gør, det kommer jo an på hvor tykke de er). Cardiganen i dette indlæg varmer ikke rigtig, så det kan godt være at den ikke lige ryger ind i skabet lige nu, selvom det ville være fristende liiiiige at få en ekstra cardigan (eller tre) ;)