søndag den 27. februar 2011

I want


Jeg ville ikke have noget imod at gå foråret og sommeren i møde med en denimjakke ala denne! Den er fra www,asos.com, og koster faktisk kun 390 kr. Hmm...

lørdag den 26. februar 2011

Collaboration: Palladium x Weekday

Nu har Palladium designet en skokollektion for Weekday! Skoene ligner ret meget Palladiums andre sko. Der er bare blevet tilføjet et lille "Weekday" på skoenes mærkater.

Jeg syntes at skoene er rigtig fede, og hvis de ikke er alt for dyre, skal jeg da helt klart have et par. Hvis jeg altså kommer i nærheden af nogen Weekday butik imens de kan købes.

Skal du have et par?

Forresten kan de findes i Weekdays butikker fra den 17. marts.

VI VIL HAVE WEEKDAY I ODENSE!



De fleste af jer har nok allerede læst om Palladium x Weekday, men i tilfælde af at nogle ikke har, skriver jeg da lige om det her! :)

fredag den 25. februar 2011

Essie hos Matas!

Jeg har længe gerne ville prøve nogle af Essies lakker, men jeg har aldrig fået købt nogen. Snart kan de købes i Matas butikker fordelt over hele Danmark, til kun 99,95 kr. pr. stk! Det syntes jeg jo ikke er helt vildt dyrt, i hvert fald ikke hvis de er så gode som jeg har hørt.

De kommer i Matas butikkerne i April, så glæd dig! (det gør jeg i hvert fald, haha).

Pictures from Monki

 Ret pæn strik! (den rustfarvede)




Spejlvægge FTW! 

Ret flotte sko! 


Massere af jeans. 

 Basis t-shirts i mange farver. Kunne godt finde på at købe nogle.




 Rigtig fed jakke! Mener den kostede 600 kr.



 Den rigtig søde og pæne DJ.



Pæn og sød DJ igen!


Jeg var jo til åbningen af Monki i Odense igår, og det var rigtig hyggeligt! Dog var der ingen cupcakes som lovet, men tilgengæld en masse slik, så jeg overlever ;) Jeg nåede ikke at få noget gavekort eller nogen goodiebag. Køen til at komme ind i butikken var jo uendelig lang! Jeg kom først ind klokken 19.40, og åbningen startede klokken 19. Dog fik jeg en gratis slikkepind. En sød butiksmedarbejder delte nemlig slikkepinde ud, fordi køen var så lang.

Butikken er på 180 kvadratmeter, og det lyder jo af meget, men syntes ikke at den virkede så stor, men det er nok bare mig. Der var i hvert fald plads til en masse fede ting, og jeg kunne snildt have taget det hele med hjem, hvis det ikke var fordi min taske var så lille!

Jeg overvejede lidt den rigtig pæne jakke og nogle af de basis t-shirts der var, men droppede det. Køen til omklædningsrummene var ret lang, så jeg gad ikke rigtig. I stedet fik jeg købt en fin notesbog og den clutch jeg har blogget lidt om før! :)


Var I der? Fik I købt noget?

torsdag den 24. februar 2011

Multimedia message

Skriver fra min mobil ligenu. Står i køen til Monki. Hold op der er mange mennesker! Køen er da mindst.. 50 meter lang! Gætter jeg på. Er godt nok dårlig til at bedømme afstande, men alligevel.

Der bliver nok ingen goodiebag til mig med alle de mennesker, men jeg overlever nok ;)

Last minute change

(Beklager det dårlige billede, det er taget med min mobil)

Jeg har lige fået denne taske af min mor, som alligevel bare ville smide den ud. Den her er lidt større end tasken fra H&M jeg ellers ville have taget med til Monki-åbningen nu her, og det er jo fint. Så er der lidt ekstra plads til kamera, mobil og alt det andet rod.

Jeg ved ikke helt hvor tasken er fra, men der er et lille mærke inden i den hvorpå der står "Lotus", så mon ikke den er derfra? Kender godt nok intet mærke der hedder Lotus. Gør I?

Outfit for the Monki-opening.

T-shirt, blazer og taske: H&M - Bukser og halskæde: Pieces

Dette er hvad jeg skal have på i aften når Monki holder åbningsevent. Meget simpelt og enkelt. Jeg har ledt efter en pailetclutch jeg kunne peppe outfittet op med, men uden held.

Nåh. Nu tror jeg at jeg smutter i bad, og får redt mit hår. Det trænger det vidst til efter billedet at dømme, haha ;) Det var selvfølgelig først da jeg allerede havde lagt billedet ind på computeren at jeg opdagede mit ret så rodede hår, og min sure/trætte ansigtsudtryk.

Jeg tager mit kamera med, så jeg kan få taget nogle billeder til bloggen.

Fortsat god eftermiddag til jer alle! :)

Tasken fra H&M.

Halskæden fra Pieces. I baggrunden ses et udsnit af min samling af Celine Dion CD'er.

onsdag den 23. februar 2011

Spring is coming


Foråret er (endelig) på vej, og det er derfor tid til at gøre sig lidt tanker omkring sin forårsjakke. Jeg skal i hvert fald have købt mig en. Tror ikke at jeg kan rende rundt i min uldfrakke hele foråret igennem ;) Jeg overvejer lidt en denimjakke. Hvilken slags jakke kunne du godt tænke dig at gå foråret i møde med? Denim, parka, læder, eller noget fjerde?

tirsdag den 22. februar 2011

Zara sender til DK


Den 3. marts åbner Zara en webshop, og de sender også til Danmark, jaaa!

søndag den 20. februar 2011

Navy & Leo







Jeg ville bestemt ikke have noget imod at eje alle disse fire ting. Er især vild med Mulberry tasken/clutchen. Den er da for skøn.. Og for dyr til mig, desværre.

Beklager den lidt tamme collage ;)


lørdag den 19. februar 2011

ASOS Inspiration




Shopping er ikke den eneste ting man kan få tiden til at gå med på http://www.asos.com/. Man kan også kigge rundt på de mange varer og finde inspiration. Alle disse outfits har jeg fundet under kategorierne "Shorts" og under "Skirts."

Jeg kunne godt finde på at købe et par denimshorts som dem på billede 5 (talt fra oven, venstre mod højre.) De er rigtig fede, synes jeg. Et lidt ala dem på billede 1 og 2, kunne jeg faktisk også godt tænke mig.

Undskyld!

Jeg beklager at jeg ikke lige fik blogget igår, men jeg vidste simpelthen ikke hvad jeg skulle skrive om. Følte mig virkelig uinspireret. Et "dagens" kunne jeg heller ikke engang lave, for mit tøj var ikke specielt inspirerende. Et par jeans, en grå top, halskæde og en sort cardigan. Ikke særlig specielt.

Nåh, min lørdag kommer til at gå med afslapning, afslapning og lidt mere afslapning. Jeghar fri fra skole nu, og indtil mandag den 28. februar, men så skal jeg på arbejde i stedet for, dog ikke hele ferien. Kun mandag-tirsdag-onsdag (den 21.-22.-23.).

Har I ferie nu, eller har I lige haft?

(Jeg lover at jeg nok skal smide et lidt mere interessant indlæg herind senere.)

torsdag den 17. februar 2011

Stine Goya for Weekday


Som I jo nok allerede har læst om på mange blogs, har Stine Goya lanceret en ny kollektion for Weekday. Her er lidt billeder af kollektionen. Tingene er ret basisagtige, men det er jo ikke noget minus. Selv kan jeg rigtig godt lide kjolen nederst til højre.

Hvilket item er din favorit?

(Billedet er lånt fra http://www.trineswardrobe.com/)

onsdag den 16. februar 2011

Details about the Monki opening



Jeg modtog igår en pressemeddelse fra Monki, hvor der stod et par detaljer omkring Monki butikken i Odense. Butikken åbner (som sagt) den fredag den 25. februar 2011 på adressen Vestergade 51 i Odense. Aftenen før fejres butiksåbningen. Det er torsdag den 24. februar 2011 klokken 19:00-21:00.

Til butiksåbningen vil der være goodiebags, drinks, cupcakes, og - som en ekstra bonus - vil der også være Monki gavekort til de første 50 gæster. Butikken i Odense er blevet indrettet efter Monki's indretningskoncept nummer 2, "The City of Oil and Steel". Det er det indretningskoncept der er vist på billederne øverst. 180 kvadratmeter stor er butikken. Det er jo ikke helt småt.

Jeg er endnu ikke helt sikker på om jeg kan komme, men jeg håber det da! :) Tager du afsted?