torsdag den 31. marts 2011

Husk!



Så er det imorgen at konkurrencen om "I am not a Paper Cup" fra Coolstuff slutter. Skynd dig at deltage HER, hvis du altså ikke allerede gør det.

Held og lykke!

onsdag den 30. marts 2011

Get the look - Freja Beha Erichsen

Top - Jeans - Taske - Sneakers

Jeg elsker Freja Behas stil. Den er dejlig enkel, men også ret rocket i det. Her kan du se hvordan du kan kopiere looket, med nogle ting mange allerede har. Eller, okay. Det er måske ikke lige alle der ejer den smukke Proenza Schouler taske, men er den ikke pæn?

tirsdag den 29. marts 2011

3 fra H&M

Jeg er endnu ikke hoppet på maxikjole-trenden, men måske skulle jeg springe ud i det her til sommer? Jeg gad godt eje en maxikjole, men jeg tror bare ikke at jeg vil få den brugt.

mandag den 28. marts 2011

For the summer


Alle disse ting kunne jeg godt bruge til sommer, eller i hvert fald noget der ligner disse ting. Jeg har virkelig INTET sommertøj, og nu er det altså ved at være tid til at alle sommervarerne kommer i butikkene. Aaarh, sommer!

Alle tingene er fra H&M eller Topshop. Er du interesseret i pris eller link til varen på webshoppen, spørger du bare.

søndag den 27. marts 2011

Romantic boheme


Et outfit der er perfekt til en af sommerens store tendenser: romantisk boheme.

Alt er fra H&M, og kan findes inde på deres hjemmeside.

lørdag den 26. marts 2011

39.95

...er hvad en af disse kjoler fra H&M koster. Dog koster det kun 39.95 kr. for den første kjole. Vil man gerne have flere, koster det 129 kr. pr. stk. for de efterfølgende.

Jeg overvejer kraftigt at købe en af kjolerne, enten den blå eller den blåmønstrede. Hvilken syntes du? Jeg kan slet ikke bestemme mig!

fredag den 25. marts 2011

Dreaming..

 

Jeg ville virkelig ikke have noget som helst imod at en eller anden kom og sagde "Hey, ved du hvad du? Jeg har altså købt den her 14-dages rejse med alt betalt til New York, men jeg har ikke lyst til at tage afsted alligevel. Vil du have billetterne?" til mig. Det ville da være bare lidt fantastisk. Suk suk. En New York rejse bliver det nok ikke lige til her i den nærmeste fremtid, desværre.

Jeg vil lige minde jer om at konkurrencen om "I am not a Paper Cup" fra http://www.coolstuff.dk/ stadig kører. Læs mere HER. Konkurrencen slutter først 1. april, så du kan skam stadig nå at være med!

Fortsat god dag, og god weekend!

torsdag den 24. marts 2011

Fest-top mangles

Jeg skal til en af mine kusiners konfirmation her i maj, og jeg mangler en overdel. Den skal være festlig, og passe til et par jeans og en sort blazer. Desuden må den heller ikke være alt for dyr. Hvis I har nogle gode bud, så må I meget gerne sende et link i kommentarfeltet.

Fortsat god dag, og på forhånd tak!

tirsdag den 22. marts 2011

Get the look - Heidi Herløw




Jeg sad lige og kiggede en masse forskellige, gamle X Factor videoer igennem på Youtube. Der fandt jeg den her med Heidi Herløw (fra X Factor 2008) der synger "A Little Less Conversation". Det mindede mig lige om, at jeg godt kan huske at der var en ret stor hype omkring sorte buksedragter efter folk havde set Heidi med en på i TV'et. Jeg forstår det godt. Det ser jo ret fedt ud! Den buksedragt Heidi havde på er fra Gentlemens Affair, og kan faktisk stadig købes. Den koster normalt 1.700 kr, men er ligenu på tilbud til 900 kr, så hvis du vil have den, så skynd dig! Find den HER. Desværre har jeg ikke lige 1.700 kr. til en buksedragt. Derfor har jeg fundet et par sorte buksedragter der minder meget om Heidi's, men som er lidt billigere:

Fortsat god dag!

mandag den 21. marts 2011

New in Topshop


Jeg sad lige og kiggede lidt rundt i Topshops "New In" kategori, hvor jeg fandt alle disse fine ting. Dem ville jeg gerne gå sommeren i møde med! Jeg er især blevet helt glad ved tanken om en kappecardigan. Den på collagen (nederst i midten) er flot, synes jeg, men jeg kan faktisk bedre lide den kappecardigan som Gina Tricot har lavet:

Den er rigtig flot med sine fine (fake)læderdetaljer, som giver en flot kontrast til pudderfarven. Jeg har haft kigget på den inde i Gina Tricot i Odense, men jeg lod den hænge. Jeg har jo lovet mig selv ikke at shoppe mere i den her måned, så den må altså vente.

søndag den 20. marts 2011

HUSK!

Husk at deltage i den konkurrence der kører på bloggen. Deltag og læs mere om den HER.

Jeg beklager for dårlig blogging de sidste par dage, men jeg har simpelthen ikke haft tid til at blogge ordentlig. Lover at lave om på det fra imorgen af!

Håber I har haft en god weekend allesammen. Jeg skal nyde den sidste dag med familien. Vi ses!

lørdag den 19. marts 2011

New blogs to read

Jeg kunne godt tænke mig at læse nogle nye blogs, udover dem jeg læser nu. Jeg læser de fleste store danske blogs (Fierce og fattig på SU, Shopaholic Sisters, Anywho, Miss Jeanett, Presenting, A Fashion Tale osv. osv.), men lidt friske inspirationskilder ville ikke gøre noget.

Har du din egen blog, eller kender du en blog du syntes jeg skal læse, så smid en kommentar til dette indlæg. Glæder mig til at læse en masse nye blogs igennem, på forhånd tak! :)

- Forresten så regner jeg med at checke ind på bloggen igen lidt senere, dette er bare lige et lille hurtigt indlæg da jeg er på vej ud af døren. Skal til en venindes fødselsdag, det skal nok blive hyggeligt!

fredag den 18. marts 2011

Bloganbefalinger #1

Jeg har fundet nogle små, upcoming blogs jeg syntes I skulle tage et kig forbi. De fortjener at blive større.


Nanna er 14 år, og kommer fra Århus. Hun har en meget enkel, men ikke kedelig stil. Udover at blogge om mode og tøj, blogger hun også om sin hverdag om en masse andet. En rigtig hyggelig lille blog, som er skrevet på en meget personlig måde, hvilket jeg syntes er et stort plus. Kig forbi!


Rosa blogger om tøj, mode og sin hverdag (hovedsageligt mode og tøj). Hun har en super fed stil, er især vild med det outfit der er på denne collage yderst til venstre, og med det der er nederst i højre hjørne. Kig forbi, der er god inspiration at hente!
På bloggen Silver Preview blogger Caroline Mathilde om mode og tøj. Hun har mange lækre sager i sit skab, en af de ting jeg er mest misundelig på er hendes vintage Chanel taske. Hvem der bare ejede sådan en! Der er rigtig mange lækre billeder og en masse inspiration på Caroline Mathildes blog, så jeg syntes du skulle kigge forbi den.

torsdag den 17. marts 2011

Jagten på den perfekte denimjakke

Jeg er blevet ret tændt på ideén om at eje en denimjakkke, så nu leder jeg. Og leder. Og leder. Jeg kan ikke rigtig helt finde ud af hvordan den perfekte denimjakke skal se ud for mig.

På denne collage kan jeg nok bedst lide den fra H&M og den fra River Island. Dog er den fra Topshop (i nederste række) også ret flot, den måtte bare godt være lidt mørkere, syntes jeg.

En læderjakke er bestemt også et ønske, så enten skal jeg finde en billig denimjakke og en billig læderjakke, eller også skal jeg vælge en af de to ting og så købe en lidt dyrere jakke. Hvad ville I gøre?

onsdag den 16. marts 2011

Some inspiration












Så har jeg lidt flere inspirationsbilleder til jer. Lover at skære lidt ned på dem i fremtiden. I har fået ret mange her på det sidste, men jeg er bare stødt på så mange flotte billeder rundt omkring.

Hvad syntes I om inspirationsbilleder? Vil I helst være fri for dem?

tirsdag den 15. marts 2011

Breathtaking


Jeg skal til min kusines konfirmation her i maj, og skal have fundet noget tøj til lejligheden. Det ville være bare lidt blæret at dukke op i denne Marchesa kjole (omend lidt overdressed), men det har jeg ikke råd til. Til jer der har en masse penge I ikke ved hvad I skal bruge på, kan jeg oplyse at kjolen kan købes på Net-A-Porter lige HER til sølle 61.175 kr. Det er jo ingenting, vel?

mandag den 14. marts 2011

Colourblocking

Colourblocking er jo en af sommerens store tendenser, men hvis man (som mig) ikke er helt modig nok til at springe ud i et outfit bestående af to eller flere pangfarver, kan man jo starte med en enkelt. Tingene på collagen ville være rigtig gode at pifte et outfit op med, og jeg vil gerne have dem allesammen. Jeg kunne især godt tænke mig blazeren og tasken fra Zara. Syntes dog bare at begge ting lidt dyre, nu når Zara er en highstreetkæde.

Hvad siger du? Har du tænkt dig at gå "all-in" med en masse pangfarver, nøjes du med en enkelt, eller er du helt farveforskrækket?

Forresten: Husk at deltage i konkurrencen der kører på bloggen ligenu. Alt du skal gøre er at svare på 10 spørgsmål.

søndag den 13. marts 2011

At finde en (perfekt) læderjakke

Jeg ville bestemt ikke have noget imod at eje en lækker læderjakke, men jeg ved bare ikke helt hvilken jeg gerne vil have. Syntes ikke at jeg er faldet over den perfekte (udover en fra Rick Owens til næsten 15.000 kr, og det er jo ret urealistisk).

Jeg kan rigtig godt lide alle jakkerne på collagen. Hvis jeg skulle vælge en af dem, blev det den fra Vero Moda. Den er enkel, klassisk, og ikke for dyr. Godt nok er 900 kr. mange penge, men hvis jakken er "the one" vil jeg jo komme til at bruge den meget. Desuden er den i rigtig læder, hvilket jeg også tager som et klart plus.

Mine krav til den perfekte læderjakke er:
- Den skal være sort.
- Den skal være tætsiddende.
- Den skal være enkel.
- Der skal ikke være pels/fake pels på.

Hvis du lige pludselig falder over en læderjakke der kan opfylde de ovenstående krav, så er du meget velkommen til at smide et link til den i kommentarfeltet :)

lørdag den 12. marts 2011

New in // CD, DVD & leatherbag


Jeg var lige et smut i Odense her i går, og fik købt 3 ting. Alice in Wonderland på DVD (sat ned til 50 kr!), Agnes Obels CD "Philharmonics" (den er virkelig god. Hun har sådan en dejlig stemme) og sidst, - men ikke mindst - en taske til 500 kr. i ren læder. På en måde er 500 kr. jo meget for en taske, men det føltes bare rigtig at købe den. Rigtig rigtigt. Ikke som de tasker i imiteret læder fra H&M som jeg er glade for, men ikke vildt glade for. Den her taske er virkelig lækker, og så har den en dejlig størrelse og en skøn farve.

Jeg har dog besluttet at jeg ikke vil shoppe mere i denne måde, og vil spare lidt på pengene i april, da jeg syntes jeg allerede har brugt en del penge her i marts.

Kan I gætte hvor den er fra?

fredag den 11. marts 2011

Konkurrence - Spørgeskema

Jeg har lavet et spørgeskema, som I rigtig gerne må svare på. Spørgeskemaet kan findes HER. Jeg trækker lod blandt alle jer der svarer. Præmien I kan vinde er "I am not a paper cup"  fra http://www.coolstuff.dk/. Den har jeg tidligere haft udloddet i en konkurrence (læs mere HER), men vinderen af konkurrencen har ikke svaret mig endnu, selvom jeg flere gange har skrevet. Derfor har jeg besluttet mig for at udlodde den nu, så skynd jer ind og svar på spørgeskemaet, så I kan deltage i konkurrecen! :)

Spørgeskemaet jeg har lavet stiller bla. spørgsmål til hvad du syntes kunne forbedre bloggen, og hvad du syntes om den som den er nu. Du bliver i starten bedt om at skrive din email. Det skal du så jeg kan kontakte dig hvis du vinder.

På forhånd tak, og god weekend til jer alle!

torsdag den 10. marts 2011

ZARA lookbook - March


Der er rigtig mange lækre sager at finde i Zara's lookbook for marts. Disse fem looks er mine favoritter. Af de fem kan jeg bedst lide billede 2, 3 og 4. Billede fire har faktisk inspireret mig ret meget, jeg vil helt klart prøve et outfit i rød-beige-sort af. Kunne også godt tænke mig at prøve et par pink bukser, ved bare ikke helt om jeg kan worke sådan et par.

Du kan se resten af lookbook'en HER.

onsdag den 9. marts 2011

And they are all yellow


Jeg kunne godt tænke mig en gul taske. En pangfarve som gul er god til at peppe et all-black (eller bare kedeligt) outfit op, eller den kan kombineres med andre farver. Jeg har fundet et par gule tasker der gerne måtte befinde sig i mit skab.


Hvilken er din favorit? Jeg er ret vild med den fra Proenza Schouler, men den fra Zara er også pæn. Zara-tasken koster 799 kr, hvilket jeg må indrømme at jeg syntes er lidt dyrt når det er en highstreetbutik. H&M tasken er transparent, hvilket jeg på en måde syntes er ret fedt, men så alligevel ikke. Hvor fedt er det lige at alle kan glo ind i din taske, og se alle de bonner, huskesedler, kuglepenne og lommetørklæder der roder rundt?

mandag den 7. marts 2011

Svimwear


Nu har solen vist sit ansigt her de sidste par dage, og varmen er så småt begyndt at komme. Så er det vidst på tide at begynde at kigge efter en bikini/badedragt. Jeg kunne godt bruge en ny bikini, og der er en del af dem på collagen jeg godt kunne se bo hos mig. Jeg foretrækker jeg en bikini til stranden, og en badedragt til svømmehallen.

søndag den 6. marts 2011

Right now

(Undskylder for dårligt billede)

Den sidste dag i weekenden skal nydes i fulde drag, så jeg hygger mig med mine venner Elle, Costume og Marabou.

lørdag den 5. marts 2011

Nyt center i Odense

Jeg ved ikke om I har læst det, men her til morgen læste jeg i Fyens Stiftstidende at der åbner et nyt center i Odense. Det skal ligge på den gamle slagterigrund i centrum, for enden af Kongensgade. Centeret skulle gerne blive på cirka 40.000 kvadratmeter, altså større end Bruuns Galleri i Århus.

Jeg glæder mig til at centeret åbner, men vi kan glæde os længe endnu. Byggeriet påbegyndes først (efter planen) i foråret 2012, og står først færdigt i år 2014.

Når centeret står færdigt kan 100 butikker nydes i tørvejr. Der går rygter om at der kommer til at være en ZARA i centeret, I hope so!

Læs mere her:
Fyens Stiftstidende
P4 Fyn

DIY Bracelet

Jeg læste et indlæg hos Charlotte D i tirsdags, der handlede om et rigtig flot armbånd man selv kunne lave. Se her:

Noget snor og lidt møtrikker. Det burde jo ikke være så svært at skaffe.


How to do it.


Det færdige armbånd.



Det færdige armbånd in action. Pænt ikke?

Jeg tror selv jeg vil prøve at lave et, når jeg har fået fat i nogle møtrikker og noget snor. Jeg vil lave armbåndet med noget sort snor i stedet for hvidt/lyst, men det kan man jo gøre som man selv vil.

Den komplette vejledning kan ses HER.

Skal du igen med snor og møtrikker derhjemme nu?

fredag den 4. marts 2011

H&M In stores now

Så er der kommet nye lækre ting fra H&M. En del af det har allerede ramt H&M'erne i Odense, ved jeg. Vil gerne lige ind og have set nærmere på bukserne øverst, solbrillerne og armbåndende. Er der nogle af disse ting du bare MÅ eje?