lørdag den 30. april 2011

The perfect sandals


Jeg skal have mig et par sandaler i år, har jeg bestemt. Sidste år levede jeg i ballerinaer, da jeg ikke kunne finde de perfekte sandaler, men sådan skal det ikke være i år. Håber jeg.. Syntes ikke lige at jeg er stødt på nogle sandaler der bare har fået mig til at tænke "må have!" i år, dog syntes jeg at dem midt på collagen med alle nitterne er meget fine.

Alle de viste sandaler er fra Asos.

fredag den 29. april 2011

15% rabat hos Asos!

Du kan få 15% rabat hos www.asos.com med koden 15STYLISHTREAT eller ROYAL15. De gælder til og med mandag (den 2. maj), så du har heeeeeele weekenden til at finde en masse lækre ting ;)

3 wishes


Disse tre ting (og en invitation til en gallafest) ville jeg ikke have noget imod at eje. Man er heldig hvis man ejer et par Louboutins!


Forresten; Er der nogen af jer der her set det kongelige bryllup idag? Personligt har jeg ikke, men har lige googlet lidt for at se billeder af Kates kjole.

torsdag den 28. april 2011

Old goodies


Denne fine billede af Emma Watson er fra Elle UK August 2009. Lidt gammelt, men stadig fint!

onsdag den 27. april 2011

Ann Demeulemeester



Jeg sad og surfede lidt rundt på Youtube, da jeg faldt over DENNE video, med den smukke og dygtige skuespillerinde Helena Bonham Carter (fra Harry Potter, Alice in Wonderland, Sweeney Todd, The King's Speech og flere). I videoen fortæller Helena om det tøj hun har på (omkring 01:31), og der nævner hun bla. belgiske Ann Demeulemeester. Jeg har aldrig hørt om hende før nu, men jeg tænkte da at jeg lige ville se nogle af hendes styles, så det gjorde jeg. Alle tingene på collagen er fundet på Farfetch, og nøøøøøj hvor er de fine!

Hvad syntes du?

tirsdag den 26. april 2011

Bikini-time!



Nu er det ved at være tid til at tage på strnaden, og så har man da brug for en ny bikini, ikke? Jeg skal i hvert fald have en ny, da jeg kun har to. En i sort, og en i sådan en militærgrøn farve. I år vil jeg gerne have købt en bikini i en meget sommerlig pangfarve, måske blå. Eller rød. Eller en pæn grøn. Hmm..

Alle bikinierne er fra Topshop, H&M og Gina Tricot.

mandag den 25. april 2011

3 inspirerende outfits








3 inspirerende outfits fra Clémence Poésy. Hun har altså den fineste, afslappede stil!

søndag den 24. april 2011

Back


Så er jeg tilbage fra påskefrokost! Er ret smadret ligenu, så det bliver ikke til den vildeste blogging. Ville egentlig bare vise jer ovenstående billede. Det er da nok lige en af verdens lækreste blazere, og så er stylingen altså fin, både på catwalken, men også på Celine Dion.

lørdag den 23. april 2011

Mit bedste basiskøb


Denne cardigan er det bedste basiskøb jeg nogensinde har gjort mig. Den er fra Vila, og koster vidst nok omkring 250 kr. hvilket jeg ikke syntes er særlig meget, især ikke når kvaliteten er så god som den er. Cardiganen har en dyb V-udskæring og falder flot og tungt, dog uden at være virkelig tung. Den føles også rigtig lækker, dog er den lidt for varm til en sommerdag. Der skal man nok have fat i en lidt lettere cardigan.

Jeg beklager den dårlige billedekvalitet, men der var ikke nogen til at tage et billede for mig, og det eneste sted jeg kunne finde et sted at sætte mit kamera i en nogenlunde passende højde var indenfor, hvor lyset ikke lige er det bedste. Håber I kan se cardiganen alligevel :)

Hvad er dit bedste basiskøb? Og forresten: God påske!

fredag den 22. april 2011

Solen skinner igen idag!

Sommeren må jo endelig være kommet, hurra! Forresten: Hvis I har nogle idéer til hvad jeg kan skrive om her på bloggen, så kom da endelig med dem! Skriv en mail til vifashionistas@hotmail.com, eller skriv din idé i en kommentar. Alle forslag modtages med kyshånd!

Her er lidt skønne billeder, jeg har fundet på www.weheartit.com:












torsdag den 21. april 2011

Mr. Postman


Postmanden var lige forbi mit hus med et lille brev til mig, som kom helt fra Bulgarien. Det var et super fint armbånd, sendt af Linda der ejer smykke-webshoppen http://www.dukali.dk/. Jeg har ikke betalt for armbåndet. Det var et jeg fik gratis, fordi der kørte en kampagne med at man kunne skrive sin adresse i en mail til Linda, og så få et gratis smykke. Det er et stykke tid siden, men der var åbenbart sket en fejl så mit armbånd blev lidt forsinket, hvilket jo kan ske. Linda skrev en mail til mig med en undskyldning, og der var da også en lille undskyldning med i selve brevet. Armbåndet er jeg super glad for, og jeg er ved kigge Dukali grundigt igennem, for at se om der ikke er nogle flere lækre smykker jeg godt kunne tænke mig.

Jeg beklager at jeg ikke fik blogget igår, men jeg nåede kun lige at gå i bad da jeg kom hjem fra arbejde, inden jeg kørte hen for at besøge min farmor og farfar. Dagen idag står bare på afslapning, jeg har lige været ude og samle affald i byen. Det var noget borgerforeningen i den lille by jeg bor i havde arrangeret, det var nu meget hyggeligt. 86 kg affald fik vi samlet, det er jo helt vildt som folk sviner, og så er det ikke engang i en storby! Jeg bor i en lille landsby 20 km. fra Odense. Bagefter var der gratis øl og sodavand, derefter smuttede jeg hjem og nu sidder jeg så her, men ikke meget længere. Jeg skal ud og nyde det skønne vejr!

Fortsat god dag til jer alle!

tirsdag den 19. april 2011

White, black, blue or red?

Jeg kunne virkelig godt tænke mig et par klassiske Converse All Stars, men jeg ved virkelig ikke hvad farve jeg skal vælge!

De hvide er rigtig flotte og sommeragtige, men altså.. De er jo hvide, og jeg tror bare at jeg vil komme til at ødelægge dem for hurtigt. De røde er meget friske og pæne, og så kan de pifte et outfit lidt op, men hvad så hvis man nu f.eks. har en pink bluse på? Så passer de røde altså ikke særlig godt til. De blå har en frisk farve, som stadig er lidt diskret, så dem kan jeg rigtig godt lide. Jeg ved bare ikke om det vil blive for meget hvis man har et par jeans på i næsten samme blå farve? Sidst men ikke mindst er der jo også de sorte. Klassikeren. Sort går til alting, men jeg har bare så mange sorte sko allerede.

Nu da jeg - mere eller mindre - har afvist de fire farver på collagen, overvejer jeg lidt et par grå. De er ikke sorte, men passer stadig til de meste, og så er de ikke hvide, så de bliver ikke ligeså hurtigt ødelagte som dem. Jeg tror faktisk at jeg køber et par grå næste gang jeg finder et godt tilbud. Er jo (desværre) lige gået glip af et rigtig godt tilbud i Netto: Ét par Converse All Stars for 279 kr. Jeg ville have benyttet mig af chancen, men kunne ikke bestemme mig for farven der, æv æv.


Hvad siger du? Sort, hvid, blå, rød eller grå?

mandag den 18. april 2011

Aruba Blue


Jeg var lige forbi en Matas, hvor jeg så fik øje på hylden med Essie-lakker. Jeg har aldrig prøvet en neglelak fra Essie, men nu ville jeg altså finde ud af hvad alle talte om, så denne lak, kaldet "Aruba Blue", kom lige med mig hjem. Jeg har endnu ikke prøvet den endnu, men det glæder jeg mig til at gøre.

Jeg syntes at billedet gengiver farven meget godt. Dog er der ikke så meget glimmer/shine i lakken, som det ligner på billedet.

søndag den 17. april 2011

Top & t-shirt


Da jeg var i Odense igår fik jeg tre ting med hjem. En top fra EDC by Esprit, en t-shirt fra Monki og en t-shirt fra Esprit. Jeg syntes at printet på Esprit t-shirten (den på de nederste billeder) er rigtig fint. Glæder mig allerede til at bruge mine tre nye køb med et par denimshorts ude i solen. Sommer!

lørdag den 16. april 2011

Let's get inspired












Lige lidt fine billeder til jer alle inden jeg smutter til Odense. Mine to søstre og min mor skal klippes, så jeg tager lige med og kigger på lidt butikker.

fredag den 15. april 2011

Monki - 1st swimwear collection + Stine Goya x Weekday


Solen er begyndt at vise sig og kulden er ved at forsvinde; sommeren er godt på vej, så Monki har lige lanceret deres første swimwear collection!


Det er nogle meget enkle styles (sådan som jeg bedst kan lide badetøj). På collagen (som ikke er lavet af mig, men kom med pressemailen fra Monki) kan jeg ret godt lide det røde og det blå sæt. Jeg har allerede en sort og en beigefarvet bikini, så jeg kunne godt tænke mig en bikini i en pangfarve. Hvis man er modig nok kan man jo prøve at sætte f.eks. den blå underdel og den røde overdel sammen, og dermed køre colourblocking on the beach!

PS. Stine Goya x Weekday kollektionen er i butikkerne 30. april! Jeg bor desværre ikke tæt på en Weekday, så jeg regner ikke med at få fat i noget af kollektionen, desværre.

torsdag den 14. april 2011

Lidt H&M


Alle disse ting fra H&M skulle gerne være i butikkerne nu. Jeg tror jeg vil kigge nærmere på de hvide shorts, t-shirten med hulmønsteret og kjolen. Kjolen ville være perfekt sammen med min nye denimjakke!

onsdag den 13. april 2011

Remember!



Husk nu at du kan følge bloggen på Bloglovin' og Facebook!

New in - Denim x 2



Jeg var jo henne ved min frisør her i tirsdag. Hun er virkelig pæn og høj, og så ser hun altid så godt ud. Undrer mig over hvorfor hun ikke er model, seriøst. Idag havde hun en virkelig fin statementhalskæde på, og nogle virkelig flotte støvler. Nåede desværre ikke at spørge hvor noget af det var fra, æv æv. Nåh, der kom vi lige lidt væk fra emnet. Egentlig ville jeg fortælle om hvad jeg lavede EFTER jeg havde været til frisøren. Der var jeg nemlig lige et smut forbi Vero Moda, hvor jeg fandt et par denimshorts og en denimjakke. Jeg er rigtig glad for begge dele, men kan især mærke at mig og Hr. Denimjakke bliver RIGTIG gode venner. Er han ikke læææækker?

Og ja, jeg har lige glat hår på disse billeder. Fik det glattet ved frisøren, kan dog nok bedre lide mine krøller. Det kan også bare være fordi jeg ikke er vant til mig selv med glat hår ;)

tirsdag den 12. april 2011

ASOS Mid Season Sale



Asos' mid season sale er startet! Kig forbi på http://www.asos.com/. Der er en masse lækre ting der er sat ned, så jeg kunne godt bruge et par gratis tusinde kroner ;) Jeg har bare ikke lige tid til at kigge på flere udsalgsvarer ligenu, for jeg skal til frisøren. Fortsat god dag, vi ses!

mandag den 11. april 2011

New in - Palietter



 


Det nyeste medlem af min garderobe er denne paliettop fra New Yorker! Jeg gav kun 69 kr. for den, hvilket jeg er yderst tilfreds med. Er allerede rigtig glad for den. Det er meget sjældent jeg finder noget i New Yorker jeg gerne vil have, men når jeg så finder noget, så er det altså også godt!

Nu vil jeg smutte ud i hængekøjen ude i haven og slappe af med en isthe og et par magasiner. Vejret er jo helt fantastisk, så det skal nydes! :)

søndag den 10. april 2011

Zara lookbook - April


Fine, fine billeder fra Zara's lookbook for April. Se alle billederne HER.

Jeg kan rigtig godt lide bukserne på billedet helt ude til højre, øverst. Outfit nummer 2 (talt fra venstre), øverst, er også rigtig fint. Den trøje ser altså rigtig lækker ud. Den blå trøje på billedet nederst helt ude til højre er også super flot.

Hvilke er dine favoritter?