mandag den 27. juni 2011

Hey, I'm going to Ibiza!

..eller, jeg skal ikke helt til Ibiza. Jeg skal faktisk bare til Midtfyn, men det er jo ret tæt på, ikke?

Vi ses på fredag!

søndag den 26. juni 2011

New in: Yellow bag, sunglasses & movies




Da jeg var ude at shoppe i Odense igår, fandt jeg den gule taske jeg bloggede om HER. Jaaa! Den er rigtig flot, og så kostede den kun 80 kr! Desuden fik jeg også købt et par solbriller til 150 kr, jeg kan bare ikke huske hvad den butik jeg købte dem i, hedder.

En gul taske og et par solbriller var dog ikke det eneste jeg fik købt. Jeg fik også købt tre film, "Sweeney Todd", "Edward Scissorhand" og "Sleepy Hollow", alle instruerede af Tim Burton og med Johnny Depp i hovedrollen. "Sweeney Todd" har jeg set før, men jeg har aldrig set de andre. Det glæder jeg mig til at gøre! :)

lørdag den 25. juni 2011

Live your life with arms wideopen



Jeg er normalt ikke til Natasha Bedingfield, men lige denne sang er jeg helt vild med. Den er efterhånden ret gammel, men jeg synes man bliver så glad af den!

Forresten, så var jeg jo i Odense idag. Jeg viser mine køb imorgen!

fredag den 24. juni 2011

Yellow bag (H&M - In stores now)

Så er der nye varer hos H&;M! Der er ikke så mange af tingene jeg har forelsket mig i, udover tasken altså. Den er jeg virkelig nødt til at have! Er den ikke floooot? Jeg skal faktisk til Odense imorgen, så der vil jeg kigge efter den.

torsdag den 23. juni 2011

Vi vil fred her til lands



...Sankte Hans, Sankte Hans! God Sankt Hans til jer allesammen. Jeg skal fejre dagen hos min farmor og farfar, sammen med mine 4 kusiner og 3 fætre og deres forældre. Det skal nok blive hyggeligt.

Fejrer/holder i Sankt Hans hos jer?

onsdag den 22. juni 2011

Udsaaaalg

Så er der startet udsalg hos H&M og Asos. De er vidst også ved at være klar hos Topshop. Jeg vil lige kigge de forskellige webshops igennem. Skal lige se om jeg kan finde et par solbriller, jeg har nemlig ikke nogen mere. Ødelagde mine sidste år, hæhæ ;)

tirsdag den 21. juni 2011

Versace for H&M


Kan I huske sidste vinter, hvor Lanvin designende en kollektion for H&M? Det kan I sikkert. Nu er det Versaces tur, og jeg glæder mig! Lanvin for H&M kollektionen var jeg ikke så begejstret for, men jeg er heller ikke et stort Lanvin fan. Versace kan jeg dog ret godt lide, så jeg håber det bliver en fin kollektion!

Kollektionen kommer nok ikke til Odense, så hvis jeg skal have noget, må jeg tage en tur til København eller Århus. Lanvins kollektion kom aldrig til Fyn, så det tror jeg heller ikke at Versaces gør. Jeg kunne selvfølgelig også købe tøjet online. Det ender det nok med at jeg gør, synes bare at det er meget rart at se tøjet i virkeligheden, når det koster lidt mere end normalt highstreet.

Versace for H&M kollektionen kommer i udvalgte H&M butikker fra 17. november. Desuden designer Versace også en pre-spring kollektion for H&M, den kan vi dog først få fat i fra den 19. januar 2012.

Glæder I jer, eller er I skeptiske?

lørdag den 18. juni 2011

H&M Shorts


Disse shorts fra H&M ser dejlige behagelige ud. Gad godt have et par, men de har dem kun tilbage i en størrelse 44, hvilket er alt for stort til mig. Vil også hellere have dem i blå, men den farve er helt udsolgt. Æv æv! De koster 129,- og kan købes HER.

Nu vil jeg smutte. Skal lige have ryddet lidt op inden min veninde kommer på besøg!



fredag den 17. juni 2011

Spørgsmål + yaaaaay!

Først spørgsmålet: Jeg har aldrig haft en spørgerunde her på bloggen før, så nu spørger jeg jer: Kunne I godt tænke jer at der blev holdt en spørgerunde? Ville I have nogle spørgsmål? Jeg gider nemlig ikke holde en spørgerunde hvis der overhovedet ikke er nogle spørgsmål, det er jo ikke fedt ;)

Så "yaaaaay!'et": I går bestilte jeg billetter til Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2! Skal ind og se den d. 15 juli. Det er der filmens "rigtige" premiere er, den bliver dog ikke holdt i Odense, hvor jeg skal se filmen ;) Filmen går også den 13. og 14. juli, men der kan jeg ikke. Ja, jeg er Harry Potter fan, bare en lille smule (læs: ikke en lille smule. Faktisk okay meget..)




Og forresten: God weekend til jer alle! Hvad skal I lave i weekenden? Jeg skal til noget fest i aften, lørdag og søndag kommer min bedste veninde på besøg. Det bliver godt!

torsdag den 16. juni 2011

Piiiip piiiiip




Nåååååårh! Se den lige. Er den ikke sød? Den sad på min havelåge da jeg kom hjem, og rykkede sig ikke. Så blev jeg da lidt bekymret for om der var sket noget med den, men det var der ikke. Det var bare en stor fugleunge, der endnu ikke fløj så godt. Hold op, hvor var den bare kær, det lille pus!

onsdag den 15. juni 2011

Sale in Monki + H&M


Så er der 50-70% rabat på udvalgte items i alle Monki butikker! Derudover starter H&M også udsalg fra imorgen (torsdag den 16. juni) klokken 10. Gæt hvem der skal et smut til Odense ;)

mandag den 13. juni 2011

Fin styling hos ASOS

Jeg er ret vild med måden ASOS har stylet dette outfit på. Det er et meget enkelt outfit, men hatten og smykkerne gør lige lidt ekstra. Jeg er altså nødt til at have købt mig en hat! Skal bare finde den helt perfekte først..

lørdag den 11. juni 2011

Hurtigt check-in

Ville bare lige sige hej og fortælle at jeg stadig trækker vejret! Jeg har været på dyrskue i Odense idag, det var rigtig hyggeligt. Jeg er (og vil altid være) et hestemenneske, så jeg skulle lige op og se lidt springning og sådan.

Imorgen går turen mod Sønderjylland, hvor jeg skal ned og besøge en ven af familien, sammen med mine forældre og mine søskende. Først smutter vi dog lige forbi Tyskland. Der er jo ikke mere cola i kælderen, hæhæ.

Nu vil jeg dog sætte Harry Potter og Dødsregalierne del 1 på. Jeg er altså en Harry Potter-freak!

fredag den 10. juni 2011

4 par shorts


Jeg er lige kommet hjem fra et arrangement i den lille by jeg bor i. Vi skulle ud og gå en tur (5-6 km) og så spise sammen. Det var super hyggeligt! Selvom det nogen gange ville være ret dejligt at bo i en storby, så er det altså også hyggeligt at bo ude på landet.

Det jeg egentlig vil med dette indlæg, er at vise jer disse fire par shorts fra http://www.asos.com/. Jeg går sjældent i kjoler og nederdele, derfor er shorts et must for mig om sommeren. Desværre har jeg (ligenu) kun to par denimshorts. Et jeg selv har klippet ud af et par gamle cowboybukser (de er egentlig ikke særlig kønne) og så et par købt i Vero Moda. Det er jo ikke nok shorts til en hel sommer, derfor har jeg fundet disse fire par som jeg sagtens kunne bruge ;)

God forlænget weekend til jer alle!

torsdag den 9. juni 2011

H&M Dressing Room



H&M har lavet om på deres webshop (det har jeg ikke lige taget nogle screenshots af, men du kan jo selv kigge HER). De har blandt andet fået lavet noget nyt der hedder "Dressing Room". Der kan du gå ind og skabe et helt outfit af de varer der er på H&M shoppen, og dermed se om det outfit der ser vildt godt ud i dit hoved, også gør det i virkeligheden. Jeg spår at jeg kommer til at bruge meget tid på H&M's hjemmeside.. Tjek H&M's Dressing Room ud lige HER.

onsdag den 8. juni 2011

tirsdag den 7. juni 2011

I'll stop the whole world from turning into a monster



Ligenu kører denne sang på replay hos mig. Den er da virkelig god! Sangen hedder "Monster", og er fra bandet Paramore. "Monster" kan købes på iTunes fra idag af. Sangen koster kun en flad 10'er, så jeg kunne ikke lade være med at købe den, hæhæ..

mandag den 6. juni 2011

Wearing the same dress for 30 days

Den smukke hollandske blogger Ivania er gået igang med et rigtig spændende projekt: Hun vil gå med den samme kjole 30 dage i træk, og hun må kun bruge en del udover kjolen (ekslusiv sko, tasker og jakker). Det lyder som et super fedt projekt, synes jeg! Læs mere om det på hendes blog, Love Aesthetics.

Jeg glæder mig rigtig meget til at følge projektet. Jeg tror det bliver inspirerende, og inspiration kan man jo altid bruge!

søndag den 5. juni 2011

At trække stikket ud

Nu har jeg så været uden internet siden onsdag, da der ikke var internet på campingpladsen. I starten synes jeg at det var ret irriterende, men egentlig er det meget rart bare at tilbringe nogle dage med at slappe af. Det er hvad jeg har lavet. Slappet af. Gået ture, spist is, badet i både pool og hav, gået ture, gået flere ture, badet lidt mere og spist nogle flere is. Virkelig skønt og afslappende, især med det dejlige vejr vi har haft her i Danmark. Nu må sommeren altså være på vej!
Nåh, men nu er jeg altså tilbage, så bloggen ikke skal være så stille mere ;)

onsdag den 1. juni 2011

Blogferie

Nu tager jeg afsted på campingtur (i en hytte..) og jeg ved ikke om der er noget internet derhenne, så det er ikke sikkert at jeg får blogget. Beklager!

Jeg er hjemme på søndag, så vi ses der, måske før!