fredag den 26. november 2010

Fri fragt og gratis makeup hos e.l.f.


Så tikkede der lige en mail ind i min indbakke, om at man indtil søndag den 28. december (altså første advent/denne søndag) kan få fri (altså gratis) fragt på http://www.eyeslipsface.dk/, så længe man altså mindst køber for £10. Desuden får man en Small Eyeshadow Palette gratis med i købet, og hvem kan ikke lide gratis ting?

Alt du skal gøre for at få gratis fragt og en øjenskyggepalette, er at bruge koden 3BIRTHEU, men husk at koden kun gælder til på søndag, så skynd dig! :)

Forresten, her tidligere idag lagde jeg nogle billeder ud på bloggen af den sne vi har fået, - nu har vi fået mindst dobbelt så meget. Lover at smide nogle billeder ud på bloggen når jeg får taget nogle, men lige nu er jeg på Østfyn, og er først hjemme søndag eftermiddag (håber stadig sneen ligger der til den tid, men det gør den nok. De kloge mennesker siger at Sydddanmark får en hel del sne her i weekenden). Kan indtil videre rapportere at der ikke er særlig meget sne her på Østfyn, i hvert fald ikke i forhold til det der er på Nordfyn nu. Her på Østfyn er der vel 2-3-4-5 cm :)

Ingen kommentarer: