mandag den 4. oktober 2010

Rabatkoder og udsalg.


Jeg ved godt at jeg har skrevet en hel del indlæg idag, men jeg ville lige informere jer lidt om lidt forskellige udsalg og rabatkoder der er igang/gælder lige nu og her, da jeg efterhånden syntes der er pænt mange rabatkoder der gælder ligenu, og en del udsalg der er igang.

Rabat hos http://www.ezzence.dk/: Få 50 procent rabat på alle dine køb hos Ezzence tirsdag 5. oktober! De har blandt andet OPI neglelakker, som jeg har hørt meget godt om.

Tilbud fra http://www.eyeslipsface.dk/: 30% rabat på alle negleprodukter indtil den 5. oktober (tirsdag, altså imorgen) klokken 10 om morgenen. Du skal bare skrive koden NAILTOPIAEU ved bestilling.

Udsalg hos http://www.asos.com/: Mid Season Sale hos Asos er startet idag, så skynd dig at kigge forbi!

Rabatkode til http://www.asos.com/: Rabatkoden ASOSSIRENE giver 20% rabat på dine Asos-køb. Den gælder til den 14. oktober.

Udover disse tre tilbud/udsalg er der jo også http://www.smartgirl.dk/, som altid har en udsalgsafdeling (Det er den der hedder "Outlet").

Har du nogle gode tips om hvor der er tilbud og udsalg? Så er du velkommen til at smide dit tip/dine tips i en kommentar! :)

2 kommentarer:

sparemanden sagde ...

jeg synes ikke at i skal gå glip af en rabat på 75 kr som www.valodea.dk giver hvis man skriver Valodea i rabatfeltet ved ordrebestilling. Der er også fri fragt ved køb for over 600 kr

Julie sagde ...

Tak for tippet :) kendte faktisk slet ikke den side, men tror da lige jeg kigger forbi.

//Julie